Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham
Povratak na članak

Redknapp: Niko dobro igra, a ne mogu mu dati priliku

- Žao mi je Nike, dobro igra. Postigao je tri pogotka za reprezentaciju u posljednjim utakmicama, a ja mu ne mogu dati priliku - rekao je za hrvatskog reprezentativca Tottenhamov menadžer Harry Redknapp.

Komentari 10

DO
domingo1981
11:47 25.10.2010.

Niko, ovo ti je hvala za sve sto si cinijo zadnjih godina za ovog trenera i zadnje godine za ovaj klub... Nadji si novu sredinu, najbolje u njemackoj. Bolje lige nema a tu ce te se za sigurno i cijeniti... u werderu trebaju veznjaka, njemacki znas i svi sretni! NEDAJ SE!!! Nedaj se...

VL
Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
12:10 25.10.2010.

Nemoj u Werder. Taj klub je upropastio zdravlje Klasnića a i Allofs je veče govno od Hoeneßa. Ipak bi Bundesliga bila dobar izbor. Možda čak Hamburg, jer traže isto Veznjaka pošto ugovori od Trochowskog i Ze Roberta traju samo jošoš ovu sezonu. Ali razumijem ja Redknappa. Lijevo krilo trenutno je zauzeto sa sjajnog Balea, a ostali vezni red je zauzet sa Lukom, Van der Vaartom i Lennonom. Drži se Niko, dobit ćeš ti svoju priliku.

VL
DO
domingo1981
12:46 25.10.2010.

@noob-salibot oprosti, ali van der vaart je tek dosao i nije ni prosao pripreme i vec je \"izborijo\" mjesto u prvih 11!? gdje je tu postenje. Bale igra dobro i zasluzuje igrati, nema dvojbe, ali da Niko ne igra ni malo, pa to nema smisla ni najmanje. on moze igrati na poziciji van der vaarta a (boga mi) i lukinu poziciju moze igrati. Ma da Luka (po meni) ove sezone i ne igra kako zna. tako da bi niko trebao dobiti vise prilika... A hsv je naj neorganiziraniji klub u njemackoj. samo ne tamo!!!

VL
HO
hotfishlake
14:38 25.10.2010.

redknap mu ne daje ni minute cak ni kad bale igra lose! to je kratkovidno i lose. ako ga stvarno cijeni treba mu davati barem 15-ak minuta po tekmi da odrzava natjecateljsku formu jer mu moze zatrebati. ja se slazem da bi bundesliga bila bolja za niku od engleske lige.

VL
HA
hajduk20
14:39 25.10.2010.

najbolje ti je u sijecnju otic u neki drugi klub,cekat priliku u totenhamu neznam isplati li se,a igracina si sigurno

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
15:15 25.10.2010.

Hoće li ostat ili otići je na njemu. Sezona jest duga i netko se može ozljedit ali se može i \"zahrđat\" a klupi. Lijepo je vidjeti koliko ga ljudi bodri no u ovome trenutku jednostavno su svi dolje pobrojeni igrači bolji od njega. Bale je klasično krilo koje bi svaki trener poželio, Modrić je daleko pokretljiviji, a Van der Vaart je upravo ono što je prethodne sezone Redknapp pokušaval napravit od Modrića (al ni išlo)....no on je u odnosu na Niku i brži i okretniji. Koliko god nam Niko bio drag ipak u ovome trenutku nije u dobroj situaciji...Niko drži se !!!

VL
PR
propalismoFranjoskroz
20:23 25.10.2010.

nazad u hajduk,tam će igrat sigurno,jedino je problem ak će opet morat ubit menađera nekog.....

VL
OB
-obrisani-
23:46 25.10.2010.

Niko treba otici u Italiju ili Spaniju ili Grcku, gdje nema constantnih hladnih kisa i vjetrova. Jeb** Englesku. Njihovo ljeto traje tri sata.

VL
GO
golo
03:49 26.10.2010.

idi niko iz engleske

VL
OB
-obrisani-
16:15 26.10.2010.

Redknapp: Niko dobro igra, a ne mogu mu dati priliku jer su ostali 2 puta bolji od njega..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.