Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Redknapp: Niko dobro igra, a ne mogu mu dati priliku

Niko Kranjčar
Reuters
25.10.2010.
u 09:39

- Žao mi je Nike, dobro igra. Postigao je tri pogotka za reprezentaciju u posljednjim utakmicama, a ja mu ne mogu dati priliku - rekao je za hrvatskog reprezentativca Tottenhamov menadžer Harry Redknapp.

Niko Kranjčar ove je sezone u engleskom prvenstvu samo dvaput ušao u igru s klupe. Posljednji put protiv West Bromwicha (1:1), kada je zamijenio strijelca Luku Modrića u 32. minuti. Nikin status u Spursima nikako nije dobar.

Redknapp se dotaknuo Kranjčara jer je njegov kolega iz Aston Ville Gerard Houllier nedavno izjavio da je Tottenham bio jedan od klubova koji su pokušali pregovarati s Ashleyem Youngom.

- Pa, ne treba mi nova glavobolja. Imam Balea. Priliku ne mogu pružiti ni Niki Kranjčaru. Što će mi još igrač na lijevom krilu. Tu su Lennon, Bale, a i Modrić može igrati na lijevoj strani - slatke brige ima Redknapp, koji ima nekoliko rješenja za lijevu stranu.

No, to ništa ne znači Niki Kranjčaru, koji je zadnji put u prvih jedanaest bio prije sedam mjeseci.

Komentara 10

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
12:10 25.10.2010.

Nemoj u Werder. Taj klub je upropastio zdravlje Klasnića a i Allofs je veče govno od Hoeneßa. Ipak bi Bundesliga bila dobar izbor. Možda čak Hamburg, jer traže isto Veznjaka pošto ugovori od Trochowskog i Ze Roberta traju samo jošoš ovu sezonu. Ali razumijem ja Redknappa. Lijevo krilo trenutno je zauzeto sa sjajnog Balea, a ostali vezni red je zauzet sa Lukom, Van der Vaartom i Lennonom. Drži se Niko, dobit ćeš ti svoju priliku.

DO
domingo1981
12:46 25.10.2010.

@noob-salibot oprosti, ali van der vaart je tek dosao i nije ni prosao pripreme i vec je \"izborijo\" mjesto u prvih 11!? gdje je tu postenje. Bale igra dobro i zasluzuje igrati, nema dvojbe, ali da Niko ne igra ni malo, pa to nema smisla ni najmanje. on moze igrati na poziciji van der vaarta a (boga mi) i lukinu poziciju moze igrati. Ma da Luka (po meni) ove sezone i ne igra kako zna. tako da bi niko trebao dobiti vise prilika... A hsv je naj neorganiziraniji klub u njemackoj. samo ne tamo!!!

DO
domingo1981
11:47 25.10.2010.

Niko, ovo ti je hvala za sve sto si cinijo zadnjih godina za ovog trenera i zadnje godine za ovaj klub... Nadji si novu sredinu, najbolje u njemackoj. Bolje lige nema a tu ce te se za sigurno i cijeniti... u werderu trebaju veznjaka, njemacki znas i svi sretni! NEDAJ SE!!! Nedaj se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije