Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM Premier liga i Carlin Cup su Redknappovi prioriteti

Redknapp: Liga Uefa nam je samo dodatno opterećenje

29.11.2008.
u 09:51

Harry Redknapp, menadžer Tottenhama, iako zadovoljan uspjehom svoje momčadi koja je na gostovanju sa 1:0 pobijedila nizozemski NEC, priznaje kako ga Liga Uefa ne zanima toliko kao pozicija u nacionalnom prvenstvu te uspjeh u Carling Cupu.

Tottenham se polako, ali sigurno diže u formi što se vidi i po rezultatima, ali i dalje tabore na 16. mjestu Premier lige i mjesta za opuštanje nema, ili ga ima jako malo. Prema Redknappu, bijeg iz opasne zone je prioritet, a ne odustaje niti od Carling Cupa gdje su dogurali do četvrtfinala, dok mu je Liga Uefa, kako je kazao, samo dodatno opterećenje zbog većeg broja utakmica koje moraju odigrati u i tako prenatrpanom rasporedu.

- Svi žele nastupati u Ligi Uefa, a pola tih momčadi kasnije želi van tog natjecanja. Što se mene tiče, to su samo dodatne utakmice u dugoj i napornoj sezoni - kazao je Redknapp čija je momčad u 2. kolu tog istog natjecanja nanijela težak poraz Dinamu, onom Dinamu koji je sezonu podredio upravo europskom uspjehu.

Koliko je Dinamu teško izboriti plasman dalje, toliko je prema Redknappu to dječja igra.

- Tri se momčadi plasiraju u daljnje natjecanje i zaista je teško ne proći dalje. Moja preporuka bi bila da se igraju dvije utakmice i tko je bolji neka prođe dalje. Naravno da želimo i dalje pobjeđivati, ali ligaški bodovi su nam puno važniji, a očekuje nas i borba u Carling Cupu kupu - otkrio je svoje ambicije menadžer Tottenhama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije