Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA?
Povratak na članak

Rebić šokirao objavom u kojoj proziva Dalića, napao i Prosinečkog pa sve obrisao

Dodajmo i kako je Ante nakon što je izbrisao video ipak ostavio storyje u kojima je zahvalio navijačima na podršci, ali s obrisanim profilom su nestali i oni. Pogledati ih možete u našoj galeriji

Komentari 92

MK
marcel.kocan
18:13 30.06.2021.

Ti si napadač a u 42 utakmice za A reprezentaciju dao si ukupno tri gola, jedan svake tri godine otprilike. Od toga je jedan bio Lichtensteinu u prijateljskoj utakmici.... Vida je dao više golova a on je obrambeni. O čemu ti pričaš?

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:21 30.06.2021.

Druženje s Lukom Jovićem ostavilo traga 😬

VL
SN
Snv
18:55 30.06.2021.

Da je Rebic kako treba rekao bi i za sebe da je sranje i nikad više nebi zaigrao nogomet ,jer takvih kao što je on ima na svakom seoskom turniru bar deset.

VL
Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
18:11 30.06.2021.

Ne dolazi više...Sada se vidi u kome je problem..

VL
VI
vizaos
19:31 30.06.2021.

Rebiću, ovo kako ti igraš trenutno ne bi mogao igrati ni u 2 HNL. Daleko od toga da je izbornik pogriješio što te radi prijateljstva, vjerovanja i iskustva stavio u 1 momčad, a Ti da si pravi, priznao bi da nisi u formi i rekao bi mu to. Naravno, šutio si kao pićk... kao i kad si šutio kada si došao povrijeđen i poluspreman. Gol bi svakako dobili jer smo u prvih 20 minuta trebali dobiti ladno 3 komada. Kopačke nisu ni bitne, već tvoje nezalaganje, a vjerojatno koliko čujem nećeš biti u nekim velikim kombinacijama ni u svom klubu..

VL
DU
Deleted user
19:43 30.06.2021.

Dečko ti si igrač za niže županijske lige, tehnika i kontrola lopte čista nula, trčiš ko muha bez glave imaš dvije lijeve noge - šteta tvog trčanja u prazno

VL
SN
Snv
18:37 30.06.2021.

Odlična stvar za riješit se ovog vola sa dvije lijeve noge

VL
DM
drazen.muhvic
18:27 30.06.2021.

OK, Ante je u katastrofalnoj formi, ali ljudi, pa nije on sastavljao momčad koja će istrčati na teren!!! OK, izišao je mijenjati kopačke, ali opet su ona dvojica igrača iz obrane ostala na terenu tamo gdje bi bili i da je on bio u igri. Najlakše je sada po njemu. OK, je sirovina bez tehnike i taktičkog znanja i na Vi je sa loptom, ali opet kažem: netko ga je takvoga kakav je vidio kao dio udarnog sastava. Jesam li to bio ja? Netko od Vas koji sve to komentirate? Ili se zna tko je to bio? Na koncu konca idemo objesiti Pedra (u ovom slučaju izabrali Rebića), a našu najslabiju kariku ćemo gladiti peruškom uz obrazloženje kako je mlad i kako će napredovati i kako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji. I opet se postavlja pitanje: tko ga je stavio da igra lijevog bočnog ako nema taktičkog znanja za to, a imamo među pozvanima klasične lijeve bekove? Ja nisam. Niste ni vi. I opet se zna tko ga je stavio. Uglavnom svi protivnici su se po toj našoj lijevoj strani obrane gotovo prešetavali, ali eto, on nije kriv...

VL
KR
Kradezeovac
22:40 30.06.2021.

Ne branim Rebica al kakve veze ima on sa golom koji je pao u vrijeme dok je on vezao kopacke? Pa tip je napadac a ne branicA sta je sa Gvardiola? Nitko ga ne spominje.

VL
ST
stefj
18:46 30.06.2021.

Rebić je bio definitivno najlošija karika, a Dalić ga je forsirao i onda mu se on ovako zahvaljuje... U svakom slučaju, Rebić ima pravo, ovo prvenstvo ide Daliću na dušu i njegovim neshvatljivim potezima (Rebić i Kramarić)... U Rusiji se nema što prigovoriti Daliću, u finalu je jedino trebao zamijeniti Subašića jer se vidjelo da ne može, no tko će zamijeniti golmana koji je zaslužan da smo došli do finala?... A kasnije imamo svašta, od lutanja i pozivanja svakakvih igrača u reprezentaciju, do raznih eksperimenata u kvalifikacijama i ligi. Sve je to bilo teško za gledati, kao i ovo prvenstvo... A sve bi se to prihvatilo, da Dalić nije toliko forsirao Rebića i Kramarića, da nije toliko ignorirao Oršića i neke druge. Nevjerojatno je da nakon 3 loše utakmice, gdje se njegova ideja pokazala kao velika katastrofa, opet u četvrtoj, odlučujućoj, ide opet s Rebićem i, kasnije, Kramarićem u kombinaciji... Neshvatljivo...

VL
Avatar ŠTO_DALJE
ŠTO_DALJE
20:33 30.06.2021.

Rebiću, debelo si pretjerao. To je bilo sve od tebe, hvala i zbogom!

VL
SP
sportiglazba
18:42 30.06.2021.

Rebic jedini ima hrabrosti reci istinu - ono sto mi svi vidimo i komentiramo vec dugo vremena. Ostali igraci i Izbornik glumataju za medije da je atmosfera super a za vrijeme utakmice se vidi da se svi medusobno svadaju ii da nitko ne igra za ekipu i drugog igraca. Bit ce toga jos vise kad se i ostali ohrabre. Dalic je proslost - nitko njega vise ne uzima ozbiljno.

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
03:05 01.07.2021.

Dalic je zapoceo kao izbornik Hrvatske sa utakmicom protiv Ukraine, kad je momcad "takticki" pripremio rijecima: "Izidjite na teren, igrajte i pobjedite, bolji ste!". Tako je "pripremao" momcad i na SP18. Uz puno srece, iskustva glavnih igraca i bacanja na glavu protiv Engleza u 1/2 finalu od 60 minute, Hrvatska je ostvarila svoj najveci uspjeh u proslosti. Dalic se nakon toga umislio ne samo da je Hrvatska druga momcad na svijetu, vec i da je on jedan od najboljih trenera na svijetu i poceo mudrovat, taktizirat, izmisljat neke nove varijacije, kao sicusnjeg Brekala na beka ili Rebica na centarfora da glumi Mandzu ili totalno neiskusnog Gvardiola na beka, gdje je manje vise kumovao svim golovima koje smo primili. Tu su jos "senatori" kao spori Vida, koji uvijek kasni jedan korak, kikser Lovren, totalno nespreman Vrsaljko, 36 godina star Modric, koji jedva izdrzi 60-70 minuta na visoj razini. Zasto se onda cudimo da trcimo 10-20km manje od ostalih repki? Da primamo protiv Spanjolaca 13 golova u tri utakmice? Da se razumijemo, Dalic mi je drag i uvijek ce ostati zapamcen kao onaj izbornik koji nas je vodio u finale SP, ali zaboga, nije on strucnjak, nije maher, nije takticar, nikad nije bio niti dobar nogometas, nikad nije trenirao pod dobrim trenerima od kojih je mogao nesto nauciti niti je ikad trenirao ozbiljniju momcad. Dosao je u pravi trenutak u momcad koja je sama igrala onako kako treba i koju je pustio da igra. To danas vise nije dovoljno.

VL
TA
Tango6
23:21 30.06.2021.

Iskren posten i normalan.covjek.koji je mozda pogresio a veliki hrvatine katolici koji su svake nedrlje u crkvi ga odma razapnu nije Rebic kriv kaj smo.dobili gol nego obrana koja pusta na sve strane

VL
ML
mladaklada
19:25 30.06.2021.

He he, Rebić je veliki promet, mala zarada. Više nas je koštao, nego je pridonio. Neka se ugleda u Perišića i onda neka zašuti.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
19:44 30.06.2021.

Rebic je panjina ali realno neki su privatizirali reprezentaciju i misle da moraju u njoj ili u hns-u ostat do vjecnosti..dalicu svaka cast za sp ali od kud tebi pravo da privatiziras reprezentaciju ko cetvar rukometnu..politika ti udarila u glavu..od kog je spasavas?..od ljevicara,bezbozaca..vise se bavi nogometom nego drugim stvarima

VL
RO
roland
19:54 30.06.2021.

Uvijek su međusobna prozivanja kada je rezultat loš!

VL
MK
MKinkognito60
20:31 30.06.2021.

Rebić je već pokazao kako zna bit osvetnik, ovaj put je htio malo usijat situaciju jer je bio tek drugi izbor umjesto perišića. Vjerovatno nije očekivao rasplet ali namjerno je pokušao kazniti Dalića napetošću. Pa sad ima ono što je tražio, mislim kako si je zatvorio vrata reperzentacije.

VL
BO
bolnaistina
20:31 30.06.2021.

Rebiću zakucao si sam sebi auto gol. Zaboravi više Vatrene, ne samo kod Dalića, već i kod bilo kojeg trenera.

VL
VA
vadis1
22:37 30.06.2021.

Nije Rebic odgovoran, ako je itko kriv onda je to Dalic.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.