Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnova travnjaka

Realov stadion je neprepoznatljiv, evo kako sada izgleda

Santiago Bernabeu
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
31.05.2020.
u 11:07

Predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez već je ranije planirao veliku obnovu stadiona koja će mu u potpunosti promijeniti izgled

Nogometa u Španjolskoj još nema pa je Real Madrid krenuo s radovima. Naime, u toku je obnavljanje jednog od najpoznatijih stadiona na svijetu - Santiago Bernabeua.

Predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez već je ranije planirao veliku obnovu stadiona koja će mu u potpunosti promijeniti izgled, a za to su se u klubu odlučili iskoristiti stanku uzrokovanu pandemijom koronavirusa.

Na terenu se sada zato mogu vidjeti samo blato i bageri. No, uskoro će se slika promijeniti jer Santiago Bernabeu postat će jedan od najrevolucionarnijih terena.

Teren koji će biti postavljen bit će sklopiv i moći će se ukloniti pa ponovo postaviti u nekoliko minuta. Cijeli projekt trebao bi završiti do jeseni, a u međuvremenu će Real igrati na stadionu Alfredo di Stefano.

Inače povratak nogometa u Španjolsku i nastavak ove sezone u Primeri planira se za 11. lipnja ako sve bude u redu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije