Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVAN DOJAM

Real želi dovesti Matea Kovačića?

Mateo Kovačić
Foto: Reuters (Ilustracija)
03.06.2014.
u 17:48

Real je već pratio Kovačića u Interu i da su dojmovi "vrlo pozitivni". Na ruku Madriđanima ide i činjenica da Inter nije izborio nastup u Ligi prvaka što bi Kovačiću mogao biti alibi za odlazak.

Real Madrid traži pojačanja za iduću sezonu, a u kombinacijama je navodno i – Mateo Kovačić!

Španjolski Sportyou navodi da je prva želja Carla Ancelottija Paul Pogba, no da Juventus traži previše novca za sjajnog Francuza. Alternativa Pogbi je mladi hrvatski veznjak.

Napominje se i da je Real već pratio Kovačića u Interu i da su dojmovi "vrlo pozitivni". Na ruku Madriđanima ide i činjenica da Inter nije izborio nastup u Ligi prvaka što bi Kovačiću mogao biti alibi za odlazak.

Ancelotti očito cijeni hrvatske igrače jer mu je Luka Modrić jedan od ključnih igrača, a poslao je ponudu i za Ivana Rakitića...

>> Kovačić: Skupljam sličice, a u albumu mi nedostaje samo Brazilac Dante

Komentara 5

DA
Dankoo
17:57 03.06.2014.

Dakle pa to je fantastično!

Avatar štrumpf
štrumpf
18:58 03.06.2014.

Ništa nemoguće pošto je Kovačić jako mlad a već igra kao veliki i takvi igrači sve klubove zanimaju ali još živi sportski život u potpunosti

Avatar rajetin
rajetin
21:23 03.06.2014.

Pobrojite igrače koje prema navodima VL-a u posljednijh nekoliko tjedana ovoga ljeta Real "kupuje" - imat će ih dovoljno ne samo za momčad nego i za cijelu ligu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije