Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Real s odličnim Modrićem razbio Almeriju i preskočio Barcu koja je šokantno izgubila!

Real Madrid
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/7
12.04.2014.
u 23:48

Luka Modrić odigrao je još jednom vrlo dobrih 90 minuta za Real. Imao je najviše dodavanja u momčadi, a na već na poluvremenu njegovu su igru pohvalili i komentatori Sky Sportsa.

Ispadanja iz Lige prvaka očito je ostavilo traga na nogometašima Barcelone jer su u 33. kolu Primere neočekivano izgubili na gostovanju kod Granade 0:1.

Gol odluke domaćini su zabili u 16. minuti kada je Rico dao loptu u prostor za Brahimija, a on je iskosa s desne strane pogodio za vodstvo domaćina 1:0.

Barcelona je imala čak 81 posto loptu u posjedu, pucala je čak 29 puta prema golu domaćina, ali lopta večeras nije htjela u mrežu.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Najviše su se ispromašivali Neymar, Fabregas i Messi, a Argentinac je najbliže golu bio u 63. minuti kada je Barcelona dobila slobodan udarac na rubu šesnaesterca, međutim fantastično mu je obranio Karnezis.

Real se izjednačio s Atleticom na vrhu

Kiks Barcelone iskoristio je Real, koji je uvjerljivom 4:0 pobjedom protiv Almerije skočio na drugo mjesto sa bodom više od Katalonaca. 'Kraljevi' su se ovom pobjedom bodovno izjednačili na vrhu Primere s gradskim rivalom Atleticom, koji u nedjelju igra kod Getafea.

Real je od prvog sučevog zvižduka krenuo po tri boda, međutim u 4. minuti vodstvo je nakon udarca Di Marije spriječila greda. Tri minute kasnije Argentincu se ispriječio golman gostiju Esteban, a isti je čovjek zaustavio i udarac Garetha Balea u 22. minuti.

Ipak, u 28. minuti ni Esteban nije mogao spriječiti vodstvo momčadi Carla Ancelottija. Dupli pas odigrali su Nacho i Di Maria, a onda je potonji opalio iskosa s desne strane i pogodio za 1:0.

Real je i nakon vodstva imao dominaciju, međutim gledatelji na Santiago Bernabeuu na novi gol čekali su do 53. minute kada je Benzema proigrao Balea, a Velšanin je snažnim udarcem s lijeve strane pogodio ispod Estebana.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Samo tri minute kasnije Benzema je ponovno bio asistent, a ovog puta loptu u šesnaestercu je pričekao Isco, koji je pokraj svog čuvara lijepo pogodio u prvi kut golmana Almerije.

Konačnih 4:0 u 85. minuti nakon odličnog dodavanja Illarramendija još je ljepšim golom postavio Morata.

Luka Modrić odigrao je još jednom vrlo dobrih 90 minuta za Real. Imao je najviše dodavanja u momčadi, a na već na poluvremenu njegovu su igru pohvalili i komentatori Sky Sportsa.

Primera 33. kolo:

Celta Vigo - Real Sociedad 2:2
Villarreal - Levante 1:0
Granada - Barcelona 1:0
Real Madrid - Almeria 4:0

>> 'Ispadanje Barce je logična stvar, pa oni već četiri godine nemaju trenera'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije