Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BERNABEU U RENOVACIJI

Real Madrid i dalje bez svog 'doma' i ove sezone u Ligi prvaka

Real Madrid v Manchester City - UEFA Champions League - Round of 16 - First Leg - Santiago Bernabeu
Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL
1/3
06.10.2020.
u 18:13

Kako se sve utakmice Lige prvaka igraju bez gledatelja, u "Kraljevskom klubu" su procijenili da im je isplativije igrati na zamjenskom stadionu, dok se u međuvremenu Bernabeu renovira

Nogometni gigant Real Madrid ovu će sezonu domaće utakmice Lige prvaka igrati na stadionu Alfredo Di Stefano u klupskom trening centru jer se mitski Santiago Bernabeu renovira, priopćila je UEFA.

Stadion Alfredo Di Stefano ima kapacitet od 6000 mjesta i Real od lipnja na njemu igra utakmice Primere. Kako se sve utakmice Lige prvaka igraju bez gledatelja, u "Kraljevskom klubu" su procijenili da im je isplativije igrati na zamjenskom stadionu, dok se u međuvremenu Bernabeu renovira.

La Liga Santander - Real Madrid v Real Valladolid Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Real Valladolid - Estadio Alfredo Di Stefano, Madrid, Spain - September 30, 2020 General view inside the stadium before the match REUTERS/Sergio Perez SERGIO PEREZ
Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

No, iz Rela su priopćili da je moguć povratak na Bernabeu u nokaut-fazi Lige prvaka ili ako se u međuvremenu vrate gledatelji na stadione.

Zamjenski stadion je UEFA-i prijavio i ukrajinski Šahtar iz Donjecka koji utakmice u svom gradu i stadionu zbog ratne situacije ne igra od veljače 2014. godine. Zbog toga će sve utakmice Lige prvaka igrati na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

FILE PHOTO: La Liga Santander - Real Madrid v Atletico Madrid FILE PHOTO: Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Atletico Madrid- Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - February 1, 2020 Real Madrid fans inside the stadium before the match REUTERS/Juan Medina/File Photo Juan Medina
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije