Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMANO PIŠE

Real je riješio budućnost Tonija Kroosa. Ostaje još samo pitanje Luke Modrića

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Real Madrid v RB Leipzig
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/4
27.03.2024.
u 15:42

Novi bi ugovor trebao vrijediti do ljeta 2025. godine i to bi trebala biti njegova jedanaesta sezona u madridskom klubu. Također, Kroos se vratio reprezentaciji nakon dvije i pol godine pauze

Od početka ove sezone u Real Mardidu je vidljiv utjecaj onoga što bi se moglo nazvati smjenom generacija. Klub je naglasak stavio na mlade igrače, među kojima ne nedostaje vrhunskog talenta koji bi im omogućio da vladaju domaćim i europskim terenima. Dakako, to ide na štetu minutaže onih koji su momčad do sada nosili. Osobito je problematično kada su u pitanju Luka Modrić i Toni Kroos, duo koji je vezni red "kraljeva" nosio dugi niz godina.

Kako sada javlja talijanski insajder Fabrizio Romano, njemački već veznjak produljiti ugovor s klubom. To bi značilo da su sve dvojbe o njegovoj skoroj budućnosti završene. Premda je bilo nedoumica hoće li ostati u Madridu, Nijemac u posljednje vrijeme izvrsno igra pa je uspio uvjeriti čelnike kluba da i dalje može ponuditi kvalitetu i vrhunsku razinu okružen nadolazećim svjetskim zvijezdama.

VIDEO Modrić napušta Real, ali ostaje u Europi: Kapetan vatrenih je dobio fantastične ponude dva giganta'

Novi bi ugovor trebao vrijediti do ljeta 2025. godine i to bi trebala biti njegova jedanaesta sezona u madridskom klubu. Također, Kroos se vratio reprezentaciji nakon dvije i pol godine pauze. Već je u prvoj utakmici, onoj protiv Francuske, za svega osam sekundi upisao prvu asistenijcu. 

VEZANI ČLANCI:

Kada je Real riješio ovo pitanje, preostaje i ono teže, a to je ono Luke Modrića. Legenda kluba i posljednji osvajač Zlatne lopte aktivan na europskome tlu muku muči s mintuažom premda nerijetko pruža sjajne igre svome klubu. Uz to, još su prošloga ljeta stizale brojne unosne ponude iz Saudijske Arabije, koje je odbio namjeravajući igrati značajnu ulogu u klubu. Kako je sada njegova pozicija manje jasna, a vrijeme odmiče, pitanje nastavka njegove karijere postaje sve važnije.

GALERIJA Barca slavila u fantastičanom okršaju divova (3-1). Lewa zabio prolazak u četvrtfinale 
Champions League - Round of 16 - Second Leg - Real Madrid v RB Leipzig
1/56

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije