Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRALI U LJUBLJANI

Ronaldo poludio na prijateljskoj utakmici: Urlao i mahao prema sucu, a zauzvrat dobio poljubac

International Friendly - Slovenia v Portugal
Foto: Borut Zivulovic/REUTERS
1/7
27.03.2024.
u 09:07

"Nismo Ronalda nikamo pospremili. Još je u Ljubljani, sad se vraća u hotel, a sutra može natrag u Saudijsku Arabiju. Izvanredna večer za slovenski nogomet, pobijedili smo jednu od najboljih reprezentacija svijeta", rekao je strijelac Adam Gnezda Čerin

Portugalska nogometna legenda, Cristiano Ronaldo, obožavatelja ima diljem svijeta i gdje god se pojavio navijači će pratiti kako bi ga vidjeli na djelu. Isti je slučaj bio u Ljubljani gdje su se Portugal i Slovenija sreli u prijateljskoj utakmici. Momčad s obale Atlantika nije kući otišla presretna. Izabranici Matjaža Keka su slavili s 2:0 te tako prekinuli portugalski niz od 11 pobjeda pod izbornikom Robertom Martinezom. Strijelci su bili Adam Gnezda Čerin u 72. i Timi Maks Elšnik u 80. minuti.

VIDEO 'Hvala na fantastičnih 10 dana. Odjednom se promijenila cijela priča, ali nitko nije rekao ni riječ'

Najveća zvijezda portugalske momčadi iz Ljubljane neće otići uz dobra sjećanja. Jedan slovenski navijač je na poluvremenu uspio doći do njega i "opaliti" selfie. Zatim ga je i poljubio. Ronaldo nije bio imao izraženu reakciju, već je pričekao da zaštitari uhvate korak, naviknut na entuzijastične navijače. Prema pisanju slovenskih medija, jedan ga je navijač čak napao pred hotelom.

Štoviše, upravo je njegova pogreška prethodila prvom golu slovenske reprezentacije. To jest, akcija je krenula nakon njegovog pogrešnog dodavanja. Poznat po svojim temperamentnim i ljutitim reakcijama na poraze i sportske neuspjehe, pred ulaskom u tunel je imao poruku za četvrtog suca Dejana Balažića.

Vikao je i gestikulirao prema sucu podižući dva prsta, čime je namjeravao sugerirati da nisu dosuđena dva penala. U utakmici je pravdu dijelio bosanskohercegovački sudac Irfan Peljto. "Večeras nam cilj nije bio pobijediti, nego eksperimentirati. Nakon ovih 90 minuta još smo spremniji za Europsko prvenstvo", rekao je portugalski izbornik nakon utakmice.

VEZANI ČLANCI:

"Nismo Ronalda nikamo pospremili. Još je u Ljubljani, sad se vraća u hotel, a sutra može natrag u Saudijsku Arabiju. Izvanredna večer za slovenski nogomet, pobijedili smo jednu od najboljih reprezentacija svijeta. Najveći trenutak moje karijere. Presretan sam što sam pomogao momčadi da pobijedi iako je bila prijateljska utakmica", rekao je strijelac prvoga gola.

Slovenski nogometaš će nastup na Europskom prvenstvu 2024. započeti u skupni s Danskom Srbijom i Češkom. Portugal će pak biti u društvu Češke, Turske i Gruzije. Momčad s istočne obale Crnog mora debitant je u ovome natjecanju. U finalu dodatnih kvalifikacija su kroz dramu penala svladali Grčku.

GALERIJA Rapsodija Hrvatske u Egiptu! Vatreni potpuno razbili domaćina i osvojili turnir u Kairu (2:4)

International Friendly - Slovenia v Portugal
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije