Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Real izgubio gradski derbi s Atleticom! Prvim porazom sezone pali su na treće mjesto

LaLiga - Atletico Madrid v Real Madrid
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/7
24.09.2023.
u 23:19

Luka Modrić, o čijem se nezadovoljstvu položajem u momčadi na početku nove sezone konstantno priča, je za Real Madrid igrao samo prvo poluvrijeme. U tom vremenu pala su dva gola domaće momčadi, a za kraljevski klub zabio je Toni Kroos u 35. minuti

U velikim madridskom derbiju Atletico Madrid je na stadionu Civitas Metropolitano pobijedio Real Madrid sa 3-1 nanijevši "Kraljevskom klubu" prvi poraz sezone. Zanimljivo, sva tri gola Atletico je zabio udarcima s glavom pri čemu je dvostruki strijelac bio Alvaro Morata (4, 46), a pogodak je postigao i Antoine Griezmann (18). Za Real je zabio Toni Kroos (35).

Luka Modrić je za Real igrao samo prvo poluvrijeme, dok je Ivo Grbić bio na Atleticovoj klupi. "El Derbi Madrileno" je sjajno počeo za domaći sastav. Alvaro Morata je već u četvrtoj minuti zabio za 1-0. Samuel Lino je sjajno ubacio s desne strane, a Morata pored pasivnog Alabe uspješno glavom matirao Kepu za 1-0.

GALERIJA Hrvatska 'pomela' Latviju: Vatreni na Rujevici slavili s 5:0

LaLiga - Atletico Madrid v Real Madrid
1/7

U 18. minuti je već bilo 2-0, a pogodak glavom je postigao Antoine Griezmann. Ovoga puta ubacio je Saul Niguez. Real Madrid je do poluvremena uspio smanjiti, u 35. minuti s ruba kaznenog prostora pogodio je Toni Kroos.

Modrić, koji je krenuo od prve minute, ostao je u poluvremenu u svlačionici, a umjesto njega zaigrao je Joselu. Međutim, uslijedio je novi šok za goste. Saul Niguez je u prvoj minuti nastavka ubacio, a Morata još jednom zabio glavom pored uspavane Realove obrane. U 65. minuti među domaće strijelce se mogao upisati i Mario Hermoso, no njegov udarac glavom završio je u okviru gola.

VEZANI ČLANCI:

U ranije odigranom susretu Real Sociedad je pobijedio Getafe sa 4-3 ostvarivši drugu pobjedu sezone. Bio je to susret u kojem je domaćin poveo, Getafe je okrenuo rezultat do kraja poluvremena, no Real Sociedad se u nastavku izborio pobjedu. Kod domaćina golove su zabili Takefusa Kubo (2), Mikel Oyarzabal (61-11m, 88) i Brais Mendez (66), a za goste Carles Alena (39), Borja Mayoral (45+5-11m) i Juanmi Latasa (90+2).

Rayo Vallecano i Villarreal su odigrali 1-1. Gosti su poveli u 15. minuti preko Alexandera Sorlotha, a izjednačio je Kike Perez minutu kasnije. Identičnim rezultatom je završio i susret između Real Betisa i Cadiza, dok je Las Palmas pobijedio Granadu sa 1-0 upisavši prvu pobjedu sezone.

Barcelona i Girona vode na ljestvici sa po 16 bodova, Real Madrid ima bod manje, dok je Athletic Bilbao četvrti sa 13 bodova. Atletico Madrid je sada peti sa 10 bodova, ali i susretom manje.

VIDEO Modrić vidio navijača u hrvatskom dresu te ga iznenadio poklonom, njegov potez dirnuo je i Real Madrid

Komentara 1

PO
pocrn
06:09 25.09.2023.

….eh izgubio, nestalo srece nema ni rezultata a igru nisu izgubili jer je nikada nisu ni imali ….. hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije