Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENING PRIJE DERBIJA

VIDEO Vini naživcirao Modrića, ali kapetan nije ostao dužan: Pogledajte kako mu je odgovorio

Champions League - Real Madrid Training
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
1/3
24.09.2023.
u 16:37

Zagrijavajući se za trening igrali su tzv. "ševu". Modrić je bio unutar kruga, a Brazilac ga je uspio prevariti igrajući petom nakon čega se počeo smijati. Međutim, Modrić nije bio toliko oduševljen pa ga je prvom prilikom napucao loptom

Real Madrid je u prvoj utakmici Lige prvaka slavio protiv Union Berlina s 1:0. Ujedno to je bio i tek drugi put da je Luka Modrić bio u prvih jedanaest. Međutim, hrvatski kapetan nije nimalo razočarao. Izvrsnom igrom i razigravanjem momčadi itekako je pokazao da mu je i dalje mjesto na travnjaku.

Ove godine je uslijed izmjena u momčadi i formaciji, Carlo Ancelotti uglavnom Modrića ostavljao na klupi i davao mu da igra tek posljednjih 30-ak minuta. Poznato je da Modrić time nije zadovoljan i da to nije imao na umu kada je ovoga ljeta produljivao ugovor s kraljevskim klubom.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Champions League - Real Madrid Training
1/19

Prema pisanju španjolskih medija, njegova izvrsna izvedba u Ligi prvaka ne znači da će ponovo biti u prvoj postavi. Real danas igra gradski derbi protiv Atletico Madrida u 6. kolu La Lige. Tamošnji mediji pretpostavljaju da će i ovoga puta ulaziti s klupe.

VEZANI ČLANCI:

Uoči utakmice igrači Reala su snimljeni kako treniraju na Valdebebasu, a Brazilac Vinicius je uspio vidno naživcirati hrvatskog kapetana. Zagrijavajući se za trening igrali su tzv. "ševu". Modrić je bio unutar kruga, a Brazilac ga je uspio prevariti igrajući petom nakon čega se počeo smijati. Međutim, Modrić nije bio toliko oduševljen pa ga je prvom prilikom napucao loptom.

VIDEO 'Da nisam pobjegla, bila bih mrtva na licu mjesta': Buntić pušten, supruga u strahu za život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije