Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimsko pojačanje

Real dogovorio transfer ponajveće mlade španjolske zvijezde

Brahim Diaz
Foto: Press Association/Pixsell
28.12.2018.
u 18:25

Kraljevski će klub Machester Cityju u startu isplatiti 15 milijuna eura

Brahim Diaz, 19-godišnji vezni igrač Manchester Cityja, nastavit će već ove zime karijeru u Real Madridu nakon što su se klubovi usuglasili da odšteta treba iznositi 15 milijuna eura uz eventualne daljnje bonuse, piše Marca.

Diaz će zarađivati 3,5 milijune eura po sezoni, a ovim će transferom ispuniti dvije velike želje. Vratite će se obitelji u Španjolsku, a uz to će odjenuti dres kraljevskog kluba.

Karijeru je započeo u Malagi, međutim već kao 16-godišnjak je prešao u Manchester City. Tamo se nije uspio nametnuti, što i ne čudi budući da je konkurenciju imao u Kevinu De Bruyneu, Davidu Silvi, Bernardu Silvi, Leroyu Saneu, Riyadu Mahrezu.

Vidjet ćemo hoće li u Madridu biti bolje sreće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije