Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deseti naslov

Raul: Casillas ne mora nikome ništa dokazivati

Iker Casillas
Reuters (Ilustracija)
26.05.2014.
u 09:05

- Jako sam sretan, kao i svi navijači Reala. Osvajanje Lige prvaka po deseti put je povijesni uspjeh, pogotovo kada dođe nakon godina patnje

Legendarni napadač Reala Raul oduševljen je što je njegov bivši klub pobijedio Atletico i osvojio Ligu prvaka. Uspjeh je to koji zaslužuje svaku pohvalu.

- Jako sam sretan, kao i svi navijači Reala. Osvajanje Lige prvaka po deseti put je povijesni uspjeh, pogotovo kada dođe nakon godina patnje i loših vremena, rekao je Raul.

Posebno mu je drago zbog Ikera Casillasa koji je svojom pogreškom zamalo Realu oduzeo ovaj naslov.

- Iker je bio odličan u Ligi prvaka i imao je sjajnu sezonu. Primio je nesretan gol, ali ne zaboravimo da je Real u finale došao zahvaljujući njegovim odličnim partijama. Casillas ne mora ništa dokazivati. Jako sam sretan zbog svih, a posebno zbog njega.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije