Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUNDO DEPORTVO

Bojan Bogdanović potvrdio da se oprašta od Hrvatske: Praktički cijeli život imali smo puno problema

Hrvatska porazom od Finske  ostala bez plasmana na SP
Goran Kovacic/PIXSELL
13.02.2023.
u 09:48

Košarkaš Detroit Pistonsa ponovio je za španjolski medij kako nema namjeru vratiti se u reprezentaciju Hrvatske

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović još jednom je potvrdio kako se više neće vratiti igranjem u Europi odnosno u hrvatskom reprezentativnom dresu. Unatoč ponudama Lakersa i Dallasa, Babo je ostao u Detroit Pistonsima, a za španjolski Mundo Deportivo dao je ekskluzivni intervju. 

- Mislim da neću više igrati u Europi. Da, volio bih da se uvedu pravila kao u NBA ligi, ali nije me briga. Sviđa mi se ta debata, drukčiji je stil košarke, mentalitet u Europi je drukčiji, u svakoj utakmici igra se žestoko. Real Madrid i Fenerbahče dva su kluba za koja bih volio igrati ako se vratim u Europu. Ali ne razmišljam u tom smjeru - poručio je Bogdanović

- Stav mi je isti kao prošlog ljeta i ne mislim da će se promijeniti - odgovorio je na pitanje o mogućem povratku pod nacionalni stijeg, što će sigurno razočarati sve navijače i ljubitelje košarke u Lijepoj našoj. 

- Imali smo puno problema s ozljedama. Tako mi je praktički cijeli život, uvijek su nam zbog ozljeda falili najbolji igrači. Pretpostavlja se da s dobrim igračima treba napraviti neki rezultat, a zašto ne možemo, to je pitanje za milijun dolara. Trebali bismo biti bolji, ne znam što reći, ali uvijek je bilo ozljeda - rekao je o lošim rezultatima hrvatske košarke. 

 

Komentara 2

Avatar 15545
15545
15:11 13.02.2023.

Sta ce sad za Bosnu igrati?

BS
Blue_shirt
10:33 13.02.2023.

Nema vise ambicija u kosarci od kad je pametno ulozio zaradu u NH osjeca da nema potrebe vise trenirati cijelo ljeto. Jos ovaj ugovor do kraja u NBA i u mirovimu, a od kamata NH za zivot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije