Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovorili se Blackburn i Dnjipro

Ramos se prije kupnje Kalinića o njemu raspitao kod Scorije

'Blackburn Rovers\' Nikola Kalinic celebrates after scoring their first goal Photo: Press Association/Pixsell'
'John WaltonPress Association/Pix'
10.08.2011.
u 14:18

Nikola Kalinić u srijedu poslijepodne potpisat će četverogodišnji ugovor s ukrajinskom Dnjiprom.

Dva tjedna trajali su pregovori i napokon je sve završeno. Nikola Kalinić u četvrtak poslijepodne potpisat će četverogodišnji ugovor s ukrajinskim Dnjiprom i odmah će se staviti na raspolaganje španjolskom treneru Juandeu Ramosu.

– U četvrtak ujutro Nikola i ja iz Londona letimo za Ukrajinu, posao je definiran. Dobro je da se sve završilo i da su Blackburn i Dnjipro našli zajednički jezik. Ovo je za razvoj njegove karijere izuzetno bitno, jer mu je sada najvažnije da igra. Uvjeren sam da je odlazak u Dnjipro pravi potez za njega – rekao je Kalinićev menadžer Tomislav Erceg.

Zanimljivo, kao i kada je Dnjipro kupovao Ivana Strinića, trener Ramos je, premda poznaje Kalinićeve kvalitete, kontaktirao sa svojim velikim prijateljem Elvisom Scorijom i dodatno se raspitao o našem reprezentativcu.

Scoria je rekao sve najbolje, njegova riječ bila je bitna u konačnom odlasku Kalinića u Dnjipro. Kalinić je prezadovoljan svim detaljima odlaska u Dnjipro, zna se da Ukrajinci ne štede kada je u pitanju godišnja plaća. Inače, Dnjipro će Blackburnu platiti odštetu od oko 7 milijuna eura, a isto su toliko Englezi platili Hajduku kada su kupovali Kalinića.

Komentara 4

JU
juma
14:48 10.08.2011.

Jak neki klub niti ime mu ne mogu izgovoriti: \"Dnjipropeterovsk\" ili tako nekako...

SE
serđo
16:36 10.08.2011.

to je prejako za ovog...

Avatar carlito
carlito
17:41 10.08.2011.

do kraja prvenstva zabija max 3 gola. nije to bas slaba liga. trebao se prodati u Belgiju ili Nizozemsku....za manju lovu. Utrpao bi 15-20 golova i ostvario transfer opet u jaci klub. Ovako mu ne gine klupa dok se ne \"privikne\" pa onda kriza, koja ozljeda pa tribina. Molim boga da sam u krivu. Kale svako dobro ali nije ni u lovi sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije