Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO NOVI NASLOV
Povratak na članak

Ramos je zabio 108 golova više od Kovačića! A Mateo ide po svjetski rekord u nogometu

Hrvatski nogometni reprezentativac u petak može postati rekorder svjetskog klupskog nogometa. No ne ide mu sjajno što se tiče golova. Mateo je u 97 nastupa za vatrene postigao pet pogodaka, jednako koliko i Lovro Majer u 27 nastupa

Komentari 1

XY
XYZ52
13:33 21.12.2023.

Od onih 5 koji se broje Kovacicu, zadnja dva protiv Turske su bila zsluga Pasalica vise od 50%. Kovacic nikada nije bio posebno dobar igrac, a nazalost bojim se da i nece. Zagrebacka stampa ga je "napumpala" u igracinu brojeci za koje je sve velike timove jigrao a ne sto je tamo napravio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.