Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetanski potez

Rakitić zamalo nije zaigrao: Imao sam velikih problema uoči utakmice

Ivan Rakitić
Foto: UES/Pixsell
11.04.2014.
u 08:47

- Ovo je velika stvar, svi moramo biti radosni. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, a to je bio poklon za naše navijače. U utakmicu smo krenuli otvoreno, napadački, željeli smo što prije nokautirati protivnika

Sevilla je sinoć odigrala fenomenalnu partiju i pobijedila Porto 4:1. Andaluzijska momčad tako je nadoknadila zaostatak od 0:1 iz prve utakmice i plasirala se u polufinale Europske lige. A jedna od ključnih figura bio je i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je u petoj minuti postigao prvi pogodak na utakmici, a cijeli susret odigrao je zaista kapetanski.

- Ovo je velika stvar, svi moramo biti radosni. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, a to je bio poklon za naše navijače. U utakmicu smo krenuli otvoreno, napadački, željeli smo što prije nokautirati protivnika i biti sigurni da se Porto ne može vratiti. Ovo je bilo nezaboravno. Ovo što se u posljednjih nekoliko dana dogodilo s Atleticom i  Sevillom, to je vrlo teško opisati, rekao je Rakitić i otkrio jedan zanimljiv detalj.

- Cijelu utakmicu sam igrao s temperaturom. Nisam želio to propustiti, iako sam na zagrijavanju imao problema, jako sam teško disao.

Uz Sevillu, u polufinalu će igrati Juventus, Valencia i Benfica, a ždrijeb je danas.

- Ne zamaramo se s tim, želimo samo uživati, a smatram da se sa svima možemo nositi. Nadam se da ćemo ući u finale, zaključio je hrvatski reprezentativac.

>>Sevilla razbila Porto! Rakitić zabio pa doživio ovacije

Komentara 3

LI
ličkiustanik
11:45 11.04.2014.

Koliko je taj čovjek popularan tamo .Dugo nisam vidio onakve ovacije kakve je on sinoć doživio.Ježila se koža mogu mislit kako je njemu bilo.Bez obzira koliki ga velikani tražili osobno dobro bi odvagnuo da li želim napustiti onu strast ii vatru koju posjeduju navijači seville.

SS
sokac sa drave
13:10 11.04.2014.

Rakiticu ti samo igraj strogo uz lijevu autliniju i da nisi slucajno ulazio u sredinu, tamo ja imam velikog majstora Radosevica.To kaze Rakiticu kamenjarski idijot Stimac i baci nas nogometno deset godina unazad.Eto takovi strucnjaci dobiju da nam vode reprezentaciju,sve upropasti i nikome nista.

SM
siki_miki
13:26 11.04.2014.

nek lijepo napune valenciju i u finale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije