Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raketa širi hrvatsko

Rakitić po stanu traži Domaćice, a onda se neugodno iznenadi

Ivan Rakitić
Foto: Instagram
1/9
09.05.2016.
u 18:29

Hrvatski je reprezentativac jedna od Barcinih zvijezda, a svoju popularnost koristi u promociji hrvatskih prehrabrenih proizvoda. U novom spotu Ivan Rakitić traži kutiju Domaćica po stanu, a onda se neugodno iznenadi

- Gdje su moje Domaćice - vapi Ivan u novom spotu tražeći po stanu kutiju s keksima, a onda se neugodno iznenadi...

Nogometaši Barcelone ne mogu odoljeti hrvatskim keksima. Kraševe Domaćice među glavnim su poslasticama u svlačionici katalonske momčadi.

 

Hrvatski je reprezentativac jedna od Barcinih zvijezda, a svoju popularnost koristi u promociji hrvatskih prehrabrenih proizvoda.

Ivan je fotografiju kako s Neymarom i Douglasom Pereirom jede Domaćice objavio nakon pobjede u finalu Svjetskog klupskog prvenstva protiv River Platea (3:0) u Yokohami.

Fotografiju kako jedu Kraševe Domaćice u prvih 24 sata vidjelo je 700.000 pratitelja Rakitićeva Instagrama i Twittera te preko pet milijuna ljudi na Facebooku.

"Aaaa, Neymaru i Douglasu sviđaju se moji hrvatski keksi, hahaha", napisao je tada Rakitić na svojim profilima na društvenim mrežama. Fotografija s Brazilcima oduševila je hrvatske navijače.

>>Neymar i društvo u svlačionici Barcelone goste se Domaćicom!

Ključne riječi

Komentara 8

NI
nisiUpravu
20:14 09.05.2016.

I šta žena na kraju pojila?

SE
sestrićna
20:41 09.05.2016.

tipičan ronilac na dah...

MO
morskadzukela
10:23 10.05.2016.

I opet obrisan komentar koji nije bio vrjedjanje niti vulgarnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije