Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZABORAVLJA

Rakitić se prisjetio debakla: Prvo sam htio sam sebe udariti

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.05.2018.
u 21:01

- Mislim da se ispadanje ne može objasniti, nemoguće je reći ' da, tu smo pogriješili, zbog toga smo ispali.'

Od ispadanja Barcelone iz Lige prvaka prošlo je više od mjesec dana, no u Kataloniji je to još uvijek tema. Debakla u Rimu i poraza 3:0 kojim su ispali od Rome nakon što su prvu utakmicu dobili 4:1 prisjetio se Ivan Rakitić.

- Prvo sam htio sam sebe udariti. Dobili smo prvu utakmicu 4:1, otišli na uzvrat, nismo razmišljali da smo već u polufinalu, ali jesmo da imamo velike šanse tamo stići, a onda smo tako ispali... ogroman udarac - rekao je za Bein Sports Rakitić pa dodao:

- Ali krećem od sebe i od suigrača, ne postoji nitko tko je više od nas htio to polufinale. Mislim da se ispadanje ne može objasniti, nemoguće je reći ' da, tu smo pogriješili, zbog toga smo ispali.' Ma mislim da ni Roma ne zna kako nas je uspjela pobijediti.

Ivan Rakitić
1/19

- To je nogomet. Dogodi ti se utakmica koju ne možeš objasniti, a onda nekoliko dana nakon ispadanja odigramo najbolju utakmicu sezone u Kupu kralja.

- Treba čestitati Romi, borili su se za svaku loptu, željeli su polufinale koliko i mi. Ali u takvim utakmicama maleni detalji odlučuju, zbog njih možeš pobijediti ili izgubiti. Romi čestitke, a mi moramo naučiti iz te utakmice kako nam se ovo ne bi ponovilo.

Komentara 3

MA
Marsijanac
22:54 12.05.2018.

"To je nogomet. Dogodi ti se utakmica koju ne možeš objasniti, a onda nekoliko dana nakon ispadanja odigramo najbolju utakmicu sezone u Kupu kralja.'...... To se dogodi ponekad ( ili uvijek) kad ono sto mi zovemo Bog odigra utakmicu.......he,he

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
22:35 12.05.2018.

Rakitić se prisjetio debakla jer je napustio domaću svajcarsku repku i otisel igrati za sramne balkanske: Prvo sam htio sam sebe udariti po glavi jer sramiotim svoje iz Basela, Berna i Luzerna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije