Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moguća razmjena

Jose Mourinho će ponovno pokušati dovesti hrvatskog reprezentativca

Ivan Perišić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
11.05.2018.
u 15:10

Spalletti bi mogao prihvatiti ponudu koja bi došla s Otoka, jer silno žele Anthonyja Martiala

Ivan Perišić je još uvijek visoko na popisu želja Josea Mourinha. Menadžer Manchester Uniteda ponovno će na Old Trafford pokušati dovesti hrvatskog reprezentativca, piše Calciomercato.

Inter je lani odbio ponudu 'crvenih vragova' od 33 milijuna eura. Trener Luciano Spalletti odbio ga je prodati, no od onda su se neke stvari promijenile.

Ivan Perišić
1/9

Spalletti bi mogao prihvatiti ponudu koja bi došla s Otoka, jer silno žele Anthonyja Martiala. Naime, dogovore li Inter i United razmjenu igrača tada bi francuski napadač otišao u Milano, a naš Perišić karijeru bi nastavio na Old Traffordu.

Hrvatski reprezentativac je ove sezone za Inter zabio 11 golova te je imao i deset asistencija.

Komentara 1

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
15:50 11.05.2018.

Ne shvačam ovo brkanje pojmova i razbacivanje riječima tj nazivima .. Ako jedan ide u Milano onda drugi ide u Manchester .. Ili ako jedan nastavlja karijeru na Old T. Onda drugi ide igrat na G. Meazzu .. Ili jedann ide iz Intera u Man un .. Brkate imena gradova sa imenima stadiona i trpate pojmove ko kruske i jabuke u istu kosaru ali bitno da se razbacuje nazivima jer vijest je ionako laz i netocna kao i sve na ovom portalu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije