Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruka kruna

Još jedan Hrvat na vrhu: Zoran Mamić je najbolji trener u UAE

Zoran Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
11.05.2018.
u 08:12

Mamić je drugi Hrvat u Al Ainu koji je osvojio nagradu za najboljeg trenera. Prije tri godine to je bio naš sadašnji izbornik Dalić

Zoran Mamić izabran je za najboljeg trenera u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, piše Goal.

Bivši trener Dinama sezonu je završio s dvostrukom krunom – naslovom prvaka s Al Ainom i trofejem u Predsjednikovu kupu, a još je u igri i za osvajanje azijske Lige prvaka.

Mamić je momčad vodio do naslova prvaka sa 16 pobjeda i samo jednim porazom, a njegova momčad ima i uvjerljivo najbolji napad te je postigla 65 golova.

Mamić je drugi Hrvat u Al Ainu koji je osvojio nagradu za najboljeg trenera prvenstva, a prije njega to je pošlo za rukom sadašnjem izborniku Hrvatske Zlatku Daliću koji je nagradu osvojio 2015. godine.

Al Ain je pokorio dodjelu nagrada pa je tako prvaku Ujedinjenih Arapskih Emirata pripalo pet od šest mogućih nagrada. Marcus Berg najbolji je strijelac, Omar Abdulrahman najbolji domaći igrač, Zoran Mamić najbolji trener, Khalid Eissa najbolji golman, a nagrada navijača pripala je Husseinu El Shahtu. Jedini osvajač koji nije iz redova Al Aina jest Sebastian Tagliabue (Al Wahda) koji je proglašen najboljim stranim igračem.

Komentara 11

Avatar zagorac2
zagorac2
08:32 11.05.2018.

koliko zavisti jada i bjede ima u tim raznim jugicima i orijunasima jer smo mi Hrvati uspjesni svigdje gdje se pojavimo a jedino smo neuspjesni u Hrvatskoj gdje komanduju ti razni orijunasi, jugici, torcide, BBBovci i jos uvjek udba

Avatar zagorac2
zagorac2
09:48 11.05.2018.

sad ce udruga "nas hajduk", torcida, BBBovci, Simici, Stanici, Jovanovici i ini dobit srcani udar od zavisti i zlobe

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:19 11.05.2018.

Sada jugici u rano jutro skacu od bjesa. Pa zar nije poznato da je sve katastrofa sa cime Mamici dodju u dodir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije