Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao u drugi plan

Rakitić otvorio dušu: 'Neke stvari ne mogu shvatiti'. Progovorio i o odnosu s Messijem

FC Barcelona v Granada CF - La Liga
Foto: ESPA Photo Agency/Newscom/PIXSELL
1/5
04.09.2020.
u 10:27

– Ne mogu reći da smo Leo i ja bili najbolji prijatelji, ali naš odnos uvijek je bio dobar – dodao je Raketa.

Ivan Rakitić zaključio je dugu priču oko odlaska iz Barcelone te se naposljetku vratio u Sevillu, klub iz kojeg je 2014. i stigao na Camp Nou.

– Došlo je vrijeme za odlazak, sve tri strane na kraju su zadovoljne. Jako sam uzbuđen zbog povratka u Sevillu, želim pomoći momčadi – kazao je hrvatski veznjak za Radio Marcu.

Objasnio je kako nije znao za Messijevu odluku o odlasku već je sve doznao iz medija.

– Nije sa mnom razgovarao o svom odlasku, doznao sam to u medijima. Ne mogu reći da smo Leo i ja bili najbolji prijatelji, ali naš odnos je uvijek bio dobar – dodao je Raketa.

Nakon što je godinama bio jedan od ključnih igrača Barce, prošle je sezone pao u drugi plan. Pojavile su se priče kako je Arturo Vidal igrao više jer je Messijev dobar prijatelj

– Ne znam to. Uvijek sam treneru bio na raspolaganju. Bilo je nekih odluka koje nisam mogao razumjeti, ali morao sam ih prihvatiti zbog momčadi – zaključio je Rakitić.

 

Komentara 3

Avatar majkuvam
majkuvam
07:29 05.09.2020.

Dobro je što nije igrao protiv Bayerna,još bi izmislili konstrukciju po kojoj bi on bio glavni krivac...

VK
vječni krojf
17:28 04.09.2020.

Bravo Ivane i u Sevilli igraju nogomet,a osvajaci su EU lige.

UN
Undertaker
10:51 04.09.2020.

U redu je što se bori, ali nije kraj svijeta ako neće više biti član Barce. Što mu nije bolje igrati nego sjediti na klupi ako će uopće igrati i u Sevilli. Žaslužan je član Vatrenih i dao je veliki doprinos u našim uspjesima. S toga mislim da se ne treba toliko ponižavat glede Barce, i neka si samo usporedi svoje reprezentativne uspjehe sa npr. Messijevim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije