Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN SAD-A

Raikkonen slavio nakon pet godina, Hamilton još nije osigurao naslov

Lewis Hamilton
Foto: Reuters/Pixsell
21.10.2018.
u 21:57

Raikkonenu je to bila prva pobjeda u formuli 1 nakon pet godina, a njegov momčadski kolega iz Ferrarija, Sebastian Vettel, završio je na četvrtom mjestu pa Hamilton nije i teoretski osigurao naslov.

Lewis Hamilton nije iskoristio prvu meč loptu za naslov svjetskog prvaka u formuli 1. Pilot Mercedesa bio je treći na Velikoj nagradi SAD-a, a prvi je ciljem prošao Kimi Raikkonen.

Raikkonenu je to bila prva pobjeda u formuli 1 nakon pet godina, a njegov momčadski kolega iz Ferrarija, Sebastian Vettel, završio je na četvrtom mjestu pa Hamilton nije i teoretski osigurao naslov. To će pokušati napraviti na idućoj utrci u Meksiku.

Vettel se u prvom krugu izvrtio nakon kontakta s Ricciardom i pao na 15. mjesto i činilo se da je prvenstvo odlučeno jer je u tom trenutku Hamilton vodio. No, loša strategija Hamiltona, koji je promjenom guma izgubio pozicije, i hrabra vožnja Vettela, ipak su spriječili Britanca da već danas proslavi peti naslov.

Hamilton ima 70 bodova prednosti u odnosu na Vettela. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije