Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIZU UMIROVLJENJA

Rafael Nadal: Nisam dobro. Moram dobro razmisliti, proživljavam unutarnji sukob

Laver Cup
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/5
24.09.2022.
u 11:15

- Nisam dobro, neću više igrati na Laver Cupu. Moram otići u sobu i razmisliti. Proživljavam unutarnji sukob. Vidjet ću kada prođu ovi uzbudljivi trenuci.

Rafael Nadal je bio Federerov partner u njegovom posljednjem meču u karijeri, a nakon meča obojica su plakali.

- Bila mi je čast biti dio povijesnog trenutka. Odlazi velik dio mog života. Uzbudljivo, nezaboravno, tužno. Puno je emocija, teško je to opisati. Na kraju svega dolazi novi početak, to je život. Sretan sam što je Roger, nakon mnogo teških trenutaka koje je prošao u posljednje vrijeme, sretan dočekao oproštaj na terenu. Zaslužio je, on je ikona, jedan od najvećih sportaša u povijesti - rekao je Nadal koji će uskoro postati otac:

- Prilično sam osjetljiva osoba. Ne brinem se zbog plakanja, ono je ponekad dobro. Moraš pustiti emocije. Dio mog života je otišao pa je teško. Zadnji su tjedni bili teški, sa stresom i nekoliko sati sna. Situacija je kompliciranija kod kuće nego inače. Morao sam se nositi s drugačijim pritiskom od onog na koji sam naviknuo. Sve je u redu. Smireniji sam i u tom mi je smislu važno što sam mogao doći ovamo.

Prokomentirao je i Rogera Federera.

- Bilo mi je važno jer sam znao koliko je njemu važno. Dugo smo imali blizak odnos. Frustrirajuće je kada si dugo ozlijeđen, njemu je to bio težak period s puno psihičkog napora.

Nadal je zatim zabrinuo izjavom.

- Nisam dobro, neću više igrati na Laver Cupu. Moram otići u sobu i razmisliti. Proživljavam unutarnji sukob. Vidjet ću kada prođu ovi uzbudljivi trenuci.

Nadal ima 36 godina, priznao je da je i on blizu umirovljenja.

- Bio sam blizu ove godine, neću lagati. Mislio sam da bi Roland Garros mogao biti moj zadnji turnir. Imao sam niz velikih nesreća, plus događaji u privatnom životu. Ali još ne želim razgovarati o mirovini. Osobni život je prioritet, želim da s njime sve bude u redu. Želim miran osobni i profesionalni život - zaključio je Nadal. 

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Komentara 2

GI
gira
15:22 24.09.2022.

i još pozivaš djecu , pa da i njima ne bude dobro. gdje ti je prika po agendi Aguero?

NN
novo nenormalni
13:02 24.09.2022.

Proći će te to nakon boostera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije