Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Quintonu "Rampage" Jacksonu prijeti suspenzija do studenog

quinton rampage jackson
Dražen Brajdić
31.05.2011.
u 22:54

Quinton "Rampage" Jackson pobijedio je na UFC-ovoj priredbi UFC 130 Matta Hamilla, no slavlje bi moglo biti kratkoga vijeka

Naime, Rampage je jedan od pet boraca suspendiranih od strane organizacije do 25. studenog ove godine ne donesu li liječničko uvjerenje da su potpuno zdravi.

Suspenziju je objavila Državna sportska komisija Nevade u utorak.

Rampage je nakon borbe izjavio da je možda nastupio sa napuknutom kosti ruke, no nije želio odustati od borbe. Bude li rendgen Jacksonove ruke pokazao frakturu, on mora ići kod ortopeda koji mu mora izdati specijalno odobrenje da se može boriti. Ne dobije li to, odradit će punu suspenziju. U slučaju da sve bude u redu, minimalna suspenzija traje do 28. lipnja, bez dozvole za kontakt, dakle i treninge do 19. lipnja.

Preostala četvorica suspendiranih koji se moraju podvrgnuti liječničkim pretragama su Frank Mir, Brian Stann, Jorge Santiago i Michael McDonald.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije