Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazov

Prvi put u jednu od najjačih liga? Hamburg želi Červara

27.02.2014., SD Gradski vrt, Osijek - Seha liga, 14. kolo, RK Nexe - RK Metalurg Skopje. Lino Cervar.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL
09.07.2014.
u 15:13

Lino nikad nije trenirao klub iz najjačih europskih liga (Njemačka, Španjolska, Francuska) pa bi mu to sigurno bio dobar izazov

Lino Červar jedan je od kandidata za novog trenera Hamburga. Bivši hrvatski rukometni izbornik danas je trener Metalurga.

Lino nikad nije trenirao klub iz najjačih europskih liga (Njemačka, Španjolska, Francuska) pa bi mu to sigurno bio dobar izazov. Davor Dominiković produžio je za još jednu sezonu ugovor sa Hamburgom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije