Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real - Barca

Prvi 'el clasico' sezone igra se 23. prosinca u doba ručka

Real - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
11.09.2017.
u 11:50

Satnica 'el clasica', koji se igra usred dana u vrijeme ručka što je neuobičajeno za Španjolsku, odlučena je kako bi se privukao što veći broj televizijskih gledatelja u inozemstvu

Prvi 'el clasico' sezone u španjolskom prvenstvu između Real Madrida i Barcelone, koji je na rasporedu u 17. kolu, igrat će se u subotu 23. prosinca u 13,00 sati, objavio je u ponedjeljak predsjednik La Lige Javier Tebas.

Tebas je kazao i kako će se to 17. kolo španjolskog prvenstva igrati pet dana, od utorka 19. prosinca do subote 23. prosinca.

Satnica 'el clasica', koji se igra usred dana u vrijeme ručka što je neuobičajeno za Španjolsku, odlučena je kako bi se privukao što veći broj televizijskih gledatelja u inozemstvu, a posebno radi konkurencije moćne Premier League na azijskom tržištu.

Real i Barça su već igrali tri puta od početka nove sezone, jednu prijateljsku utakmicu krajem srpnja u SAD-u u kojoj su sa 3-2 slavili Katalonci, i još dvije utakmice Superkupa u kolovozu koje je obje dobio Kraljevski klub (3-1, 2-0).

Komentara 1

WA
waltercronk
12:51 11.09.2017.

Trebalo je napisati i koji su suci određeni za to kolo..Pa o čemu vi pišete..!? Pa koga to zanima...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije