Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Čudesno' ozdravio

Rakitić za Hrvatsku nije mogao, a evo što je činio za Barcu

Ivan Rakitić
NordPhoto/PIXSELL
09.09.2017.
u 22:50

Hrvatski veznjak odigrao je cijeli susret protiv Espanyola, letio terenom i sudjelovao kod dva pogotka.

Barcelona je uvjerljivom pobjedom na Nou Campu u gradskom derbiju protiv Espanyola 5:0 zadržala vodeće mjesto na ljestvici španjolskog prvenstva. Katalonci su u tri kola osvojili svih devet bodova.

Momčad Ernesta Valverdea predvodio je Leo Messi sa ti pogotka, a blistao je i Ivan Rakitić koji je sudjelovao kod dva pogotka svoje momčadi. Prvo je u 26. minuti sjajno proigrao Messija nakon čega se Argentinac oslobodio čuvara te zabio za vodstvo. Kasnije se ispostavilo kako je Messi bio u zaleđu u trenutku primanja lopte, no sudac nije poništio pogodak. 

Raketa je u 87. minuti izveo i korner nakon kojeg je Pique zabio glavom za 4:0. 

​Hrvatski reprezentativac još je u prvom poluvremenu dvaput bio u prilici za pogodak, a odigrao je cijeli susret.

Zanimljivo kako je prije samo četiri dana propustio kvalifikacijski ogled u kojem je Hrvatska izgubila važne bodove protiv Turske. Izbornik Ante Čačić uoči te utakmice priopćio je kako Rakitić neće igrati zbog ozljede stražnje lože iz utakmice s Kosovom jer bi to bio prevelik rizik. Procjenjivalo se kako će pauzirati još tjedan dana, no, onda je osvanuo u sastavu Barce i letio terenom te odigrao kao da ozljeda nije niti postojala. 

Messi je bio strijelac i u 35. te 67. minuti dok je konačan rezultat u 90. minuti postalio Luis Suarez na asistenciju Ousmanea Dembelea.

Barcelona je vodeća sa 9 bodova, Sevilla ima 6 dok je Real tek peti sa 5 bodova.

Komentara 63

PR
prarvat
23:01 09.09.2017.

Ne huškajte

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:07 09.09.2017.

koje smece od teksta

Avatar Zgubider.
Zgubider.
23:05 09.09.2017.

Ne treba se Rakitiću ništa spočitavati. Čovjek dođe na godišnji, pa se baca kamenje na njega i njegovu obitelj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije