Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKO BARIŠIĆ
Povratak na članak

Predsjednik Dinama o kazni: Znam da će sada krenuti priče kako je uprava nesposobna

Sve ovo polako tjera u očaj, mi smo nemoćni - ističe prvi čovjek Dinama

Komentari 26

BE
beli444
07:42 02.04.2019.

jednostavna stvar, šaljete snimke policiji a nitko ništa ne poduzima, cilj je uništiti nogomet, kad nema dinama nema ni mladih igrača nema ni nogometne repke, jovanovićevo isušivanje močvare upravo je to a policijsko nečinjenje nastavak iste prakse, uništavaju sve štošto se uništiti može dok ne legnete kao hajduk ili ostali sportovi, košarka koja je nekad igrala u finalu olimpisjioh igara se ne spominje a nesposbnjakovići koji su se klanjali satrapu u kući cvijeća su nedodirljivi, rukomet je donosio medalje sa svakog prvenstva napdan je dok nije pao, napadani su i kostelići od iste četničke i pročetničke bagre koja nažalost živi tu među nama, zato si nemoćan, poseban je dodatak mržnja koja je potaknuta od istih prema dinamu u provincijskom klubu s juga, kao i tzv. biznismeni koji bi se htjeli uvaliti u dinamo, uvoznici vode iz špine u hrvatsku iz italije,

VL
CR
crocro
07:49 02.04.2019.

Postavlja se pitanje: "Dokle će klub ispaštati i dokle će se klubu praviti šteta, zbog huligana, ne samo koji prave i fizički nered, već i verbalni ili provokacije transparentima?" Da li su to prijatelji Dinama? Pa naravno da nisu, oni žele biti heroji u tobožnjoj borbi za Dinamo. A uništavaju Dinamo. Nisu oni krivi već zakon koji ih nagrađuje i stimulira da to čine. Samo drastične kazne mogu dati lijeka.

VL
AR
Arger
09:34 02.04.2019.

Sve se moze kad se hoce....da BBB izuvate prije tekme,temeljito pregledavate i odjecu i tjelo(rektum)...bubnjeve i ostale transparente nebi toga bilo.Uostalom zar nije dobar primjer podrske policije huliganima i taj sto su protiv Intera na zadnjoj tekmi najavljivali pun sjever ogorceni gradnjom stadiona,a nije bilo nijednih policijskih kola za snimanje.Epilog:baklje su letile do sesnajsterca ali nije bilo policije da to zabiljezi.Ostoja Rankovic na djelu.

VL
IL
ilijan1a
07:59 02.04.2019.

Mirko dobronamjernog će vam čestitati a oni drugi nisu nam ni bitni. Dinamo!

VL
VL
????
08:04 02.04.2019.

Kaj, najbolje da svaku europsku utakmicu zatvorite stadion i igrate bez gledatelja, bar ne bute plaćali kazne, jer vjerojatno više kazni platite nego kaj zaradite od prodaje ulaznica. Ili unajmite neku stranu zaštitarsku službu koja bu pregledala stadion i tribine prije početka utakmice i koji budu svakog gledatelja na ulazu skinuli do gola. Zabranite sve transparente i onda možda nitko ne napravi neku glupost - jer sjetimo se, Francuzi su upravo tako strogo kontrolirali, pa su idiot svejedno uspjeli prekinuti utakmicu s Češkom .... Tak da ne znam kaj više organizator može učiniti i koliko smisla ima kažnjavati klubove. Ono kaj se smatra rasizmom više stvarno nema smisla, taj "keltski križ" u Hrvatskoj nema apsolutno nikakve veze s rasizmom, a nema veze ni s vjerom ni s Crkvom. To je nekima jednostavno "cool". Isto tako u Hrvatskoj niti nema nekoga tko bi se našao uvrijeđenim zbog "keltskog križa". Toga sam viđao na tribinama još za vrijeme bivše države, pa ako narodna milicija komunističke države to nije smatrala fašizmom, onda ne znam kaj je FARE nego ustanova koja će uništiti nogomet. U biti tom FARE-u bi trebalo zabraniti pristup na bilo kakve utakmice, država bi im trebala zabraniti rad i trebalo bi ih proglasiti terorističkom organizacijom, te sve njihove suradnike zatvoriti.

VL
IL
ilijan1a
08:00 02.04.2019.

Mirko dobronamjerni će vam čestitati a oni drugi nisu nam ni bitni. Dinamo

VL
Avatar kesizubac
kesizubac
11:12 02.04.2019.

Prijedlog za nas navijače Dinama....., ubuduće na utakmice dolaziti isključivo u bojama s navijačkim oznakama i transparentima Celtica....

VL
AN
Andreeejjj
18:17 02.04.2019.

Eeeee pa "mi" se na veliku ŽALOST itekako ponosimo našim navijačima sa fašizmom, ustaštvom, šovinizmom-nacionalizmom, rasizmom, mržnjom svega što nije naše, crtanjem svastika, za dom spr**ni, itd, itd,...pa vidite da normalan svjet to ne voli, nit želi, čime se mii hrvati ponosimo!? KAZNE nas uvjek a i trebaju,, jer zaslužujemo i ako mi mislimo da smo najpametniji na svijetu a nažalost nismo!!!

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
07:51 02.04.2019.

meni ne smeta taj znak a kome smeta ?znamo kome a pitanje koje se postavlja cini se da je eu totalitarni sistem u kojem jedan narod zeli vladati drugima?I tako prolaze godine a mi smo jos u uvijek duboko u recimo 1956

VL
ZD
zdip
12:36 02.04.2019.

čuj ovog fosila mrtvog

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:37 02.04.2019.

Klub u kojem navijači nemaju nikakva prava a uprava su ljudi poput Barišića će redovito iskakati iz uljuđenosti sporta u primitivizam, nacionalizam i kriminal. Ima li ikoga u upravi kluba tko nije kriminalac? Dajte, napišite tko je taj? Pa će ga odmah izbaciti iz uprave, naravno.

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:44 02.04.2019.

Dugogodišnji izvršni dopredsjednik optužen za teški kriminal u bijegu sa nekoliko optužnica za vratom. A dugogodišnji predsjednik još uvijek predsjednik ??

VL
DI
Diesel
07:29 02.04.2019.

I treba vas kazniti, zasluzili ste, ali Vlada i Sabor su kaznu jos vise zasluzili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.