Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 14°C
  • beli444:

    jednostavna stvar, šaljete snimke policiji a nitko ništa ne poduzima, cilj je uništiti nogomet, kad nema dinama nema ni mladih igrača nema ni nogometne repke, jovanovićevo isušivanje močvare upravo je to a policijsko nečinjenje nastavak iste prakse, uništavaju sve što ... prikaži još!što se uništiti može dok ne legnete kao hajduk ili ostali sportovi, košarka koja je nekad igrala u finalu olimpisjioh igara se ne spominje a nesposbnjakovići koji su se klanjali satrapu u kući cvijeća su nedodirljivi, rukomet je donosio medalje sa svakog prvenstva napdan je dok nije pao, napadani su i kostelići od iste četničke i pročetničke bagre koja nažalost živi tu među nama, zato si nemoćan, poseban je dodatak mržnja koja je potaknuta od istih prema dinamu u provincijskom klubu s juga, kao i tzv. biznismeni koji bi se htjeli uvaliti u dinamo, uvoznici vode iz špine u hrvatsku iz italije,

  • crocro:

    Postavlja se pitanje: "Dokle će klub ispaštati i dokle će se klubu praviti šteta, zbog huligana, ne samo koji prave i fizički nered, već i verbalni ili provokacije transparentima?" Da li su to prijatelji Dinama? Pa naravno da nisu, oni ... prikaži još! žele biti heroji u tobožnjoj borbi za Dinamo. A uništavaju Dinamo. Nisu oni krivi već zakon koji ih nagrađuje i stimulira da to čine. Samo drastične kazne mogu dati lijeka.

  • Arger:

    Sve se moze kad se hoce....da BBB izuvate prije tekme,temeljito pregledavate i odjecu i tjelo(rektum)...bubnjeve i ostale transparente nebi toga bilo.Uostalom zar nije dobar primjer podrske policije huliganima i taj sto su protiv Intera na zadnjoj tekmi najavljivali pun sjever ... prikaži još! ogorceni gradnjom stadiona,a nije bilo nijednih policijskih kola za snimanje.Epilog:baklje su letile do sesnajsterca ali nije bilo policije da to zabiljezi.Ostoja Rankovic na djelu.

Još iz rubrike Sport

BATE Borisov
2
Četvrti naslov

BATE Borisov osvojio bjeloruski Kup

Daniel Abt
Angažirao profesionalca

Posebna kategorija 'bisera': Uhvatili su ga kako vara u humanitarnoj utrci

2
Lucas Ocampos
Prekršili pravila

Nogometaši Seville napravili svinjariju tek što je najavljan nastavak prvenstva

2