175 14°C
  • beli444:

    jednostavna stvar, šaljete snimke policiji a nitko ništa ne poduzima, cilj je uništiti nogomet, kad nema dinama nema ni mladih igrača nema ni nogometne repke, jovanovićevo isušivanje močvare upravo je to a policijsko nečinjenje nastavak iste prakse, uništavaju sve što ... prikaži još!što se uništiti može dok ne legnete kao hajduk ili ostali sportovi, košarka koja je nekad igrala u finalu olimpisjioh igara se ne spominje a nesposbnjakovići koji su se klanjali satrapu u kući cvijeća su nedodirljivi, rukomet je donosio medalje sa svakog prvenstva napdan je dok nije pao, napadani su i kostelići od iste četničke i pročetničke bagre koja nažalost živi tu među nama, zato si nemoćan, poseban je dodatak mržnja koja je potaknuta od istih prema dinamu u provincijskom klubu s juga, kao i tzv. biznismeni koji bi se htjeli uvaliti u dinamo, uvoznici vode iz špine u hrvatsku iz italije,

  • crocro:

    Postavlja se pitanje: "Dokle će klub ispaštati i dokle će se klubu praviti šteta, zbog huligana, ne samo koji prave i fizički nered, već i verbalni ili provokacije transparentima?" Da li su to prijatelji Dinama? Pa naravno da nisu, oni ... prikaži još! žele biti heroji u tobožnjoj borbi za Dinamo. A uništavaju Dinamo. Nisu oni krivi već zakon koji ih nagrađuje i stimulira da to čine. Samo drastične kazne mogu dati lijeka.

  • Arger:

    Sve se moze kad se hoce....da BBB izuvate prije tekme,temeljito pregledavate i odjecu i tjelo(rektum)...bubnjeve i ostale transparente nebi toga bilo.Uostalom zar nije dobar primjer podrske policije huliganima i taj sto su protiv Intera na zadnjoj tekmi najavljivali pun sjever ... prikaži još! ogorceni gradnjom stadiona,a nije bilo nijednih policijskih kola za snimanje.Epilog:baklje su letile do sesnajsterca ali nije bilo policije da to zabiljezi.Ostoja Rankovic na djelu.

Još iz rubrike Sport

Sergio Aguero
Izvukao se neozlijeđen

Aguero opet doživio prometnu nesreću

Luka Modrić
Istupio na Twitteru

E, zato je kapetan: Oduševit će vas kako je Modrić zaštitio hrvatsku reprezentaciju!

17
Lionel Messi
Rekorder

Messi šesti put osvojio Zlatnu kopačku