Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMNE UTAKMICE

Prosinečki odlično krenuo na klupi Crne Gore, upisao je drugu pobjedu

Podgorica: Prosinečki predstavljen kao izbornik Crne Gore
Foto: R.R.
1/5
26.03.2024.
u 08:26

Prosinečki je preuzeo reprezentaciju Crne Gore početkom veljače ove godine, a u svom debiju pobijedio je Bjelorusiju u prijateljskoj utakmici prije četiri dana.

Robert Prosinečki bio je uspješan i u svojoj drugoj utakmici na klupi reprezentacije Crne Gore, koja je u Antaliji slavila protiv Sjeverne Makedonije s 1-0. Jedini pogodak na utakmici zabio je Stevan Jovetić u 45. minuti. 

Prosinečki je preuzeo reprezentaciju Crne Gore početkom veljače ove godine, a u svom debiju pobijedio je Bjelorusiju u prijateljskoj utakmici prije četiri dana.

VEZANI ČLANCI:

Prosinečki je kao izbornik vodio nacionalne timove Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine, a bio je trener i nekoliko turskih klubova, te je radio u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj.

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
10:49 26.03.2024.

Pa korizma odrekao se Žuje, sve će doć na svoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije