Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOBILI SE

Proslavljeni Srbin otkrio zašto je htio prebiti Dražena Petrovića usred Zagreba

Aleksandar Đorđević
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
26.08.2020.
u 18:31

- Ja sam krenuo za njim, psovao ga, vrijeđao, držali me svi - rekao je Đorđević o incidentu koji se dogodio nakon pripremne utakmice između Cibone i Partizana u Zagrebu.

Na današnji dan 1967. godine rođen je Aleksandar Đorđević, jedan od najboljih srbijanskih košarkaša u povijesti. Đorđević je nastupao za brojne klubove, ima i NBA iskustvo, a bio je i izbornik reprezentacije Srbije.

Kurir se stoga prisjetio jednog detalja kada je Đorđević igrao za Partizan protiv Cibone, a na drugoj strani su bili pokojni Dražen Petrović i brat mu Aleksandar.

- Nisu oni mene tukli, ja sam probao tući njih, ne znam jesam li uspijevao ili ne. Izgubili smo taj meč poslije dva produžetka, Dražen je ispao u jednom od tih produžetaka, zbog pet osobnih grešaka. Poslije utakmice mi se unio u lice i rekao: "A ti, mali, zapamtit ćeš kad ćeš igrati u reprezentaciji! Nikad više!", okrenuo se i otišao, a ja sam krenuo za njim, psovao ga, vrijeđao, držali me svi - rekao je Đorđević o incidentu koji se dogodio nakon pripremne utakmice između Cibone i Partizana u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 3

KE
kentie
23:17 26.08.2020.

Ajde lepi Đorđe, kad si ima 19 goda, onda su vam Dražen i drujina nakon euro-titule u Ateni i terevenki, taj tjedan v subotu u prvoj tekmi četvrtfinala play-offa državnog prvenstva v prvemu polčasu "utrpali" sedamdeset lakih komada...u nemoći samoo ste se zgledavali kakav to tajfun struji i bruji pored vas, a mrežica vašeg koša se non-stop trese od ubojitih uboda lake plave konjice...a publika u deriliju oduševljenja "lomi" sav namještaj u Dvorani sportova....

YU
Yura310352
19:35 26.08.2020.

Povijesna vijesti

YE
Yeah
19:28 26.08.2020.

Bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije