Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjiv rezultat

Proslavljeni nogometaš tvrdi: Protivnici Rijeke su u četvrtak namjestili utakmicu!

Napoli - AZ Alkmaar
Foto: EXPA/Pixsell
1/2
23.10.2020.
u 15:28

Talijani su na kladionicama bili veliki favoriti uz koeficijent od 1.20

Rade Bogdanović, nekadašnji nogometaš Željezničara, madridskoga Atletica i Werdera, a danas stručni komentator na televizijskoj postaji RTS, iznio je ispred kamera sumnju da je utakmica između Napolija i AZ Alkmaara bila namještena!

Podsjetimo, nizozemska je momčad u Italiju stigla bez 13 igrača zaraženih koronavirusom, Talijani su na kladionicama bili veliki favoriti uz koeficijent od 1.20, međutim gosti su svejedno slavili rezultatom 1:0 nakon što je Dani de Wit u 57. minute iz blizine zatresao mrežu.

Bogdanović je kazao da to nije nikakvo iznenađenje za klubove s juga Italije te je istaknuo da oni to u prvim kolima stalno rade i da na taj način popunjavaju budžet.

Jasno, priča će ostati na njegovu osobnom dojmu ako i UEFA ne primijeti sumnjiv broj uplata na goste, a koliko je Alkmaar zapravo jak, Rijeka će otkriti već sljedećeg tjedna budući da gostuje u Nizozemskoj.

Momčad Simona Rožmana tamo će sigurno željeti ostvariti dobar rezultat nakon što je u četvrtak na Rujevici poražena s 1:0 od Real Sociedada u trećoj minuti sudačke nadoknade.

 

Komentara 2

BL
blekpanther
21:30 23.10.2020.

Rade Bogdanović proslavljeni nogometaš, krupe,gladi i zle godine oslobodi nas Gospodine.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
20:41 24.10.2020.

mogla bi lako pasti i jedna tužbica za klevetu. on je sigurno sjedio za stolom dok su oni dogovarali rezultat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije