Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE I TRENER

Prosinečki postaje sportski direktor Zvezde?

Robert Prosinečki
Crvena zvezda
30.11.2011.
u 12:18

Ako napravi dobar posao u siječnju, hrvatski bi stručnjak postao prvi menadžer momčadi u Srbiji.

Crvena zvezda dva tjedna prije kraja jesenskog dijela prvenstva ostala je bez sportskog direktora, no u beogradskom klubu već imaju rješenje. Nakon što je Ivan Adžić podnio ostavku, na njegovo mjesto žele postaviti trenera Roberta Prosinečkog!

Svemu je ''kumovao'' poraz od Partizana u subotnjem derbiju nakon kojeg Zvezda za najljućim rivalom zaostaje sedam bodova. Prijelazni rok počinje uskoro, kupnja će morati biti pametna pa su u upravi kluba odlučili da je najbolje da je prepuste treneru koji bi u ''šoping''  trebao uz konzultacije s Vladanom Lukićem.

Žuti bi svejedno ostao na mjestu glavnog stratega momčadi, no, ako se u sljedećih godinu dana, piše Mondo.rs, pokaže da je napravio dobar posao u prijelaznom roku, hrvatski stručnjak mogao bi postati prvi menadžer u Srbiji u engleskom smislu.

Komentara 8

AM
Admine mater ti jebem
12:32 30.11.2011.

ho vam pas mater zbog ove slike! ako nemate druge nemojte ni ovu stavljati!

DU
Deleted user
13:37 30.11.2011.

Ovi u VL-u su nevjerovatni , svaki dan kao na traci izlaze članci o Prosinečkom i njegovoj zvezdi !? Vjerovatno misle da si podižu tiražu . Nastalo je malo zatišje sa veličanjem lika i djela igora štimca i novinarskih bilježenjaja njegovih umotvorina pa je sad žuti malo na redu !

OB
-obrisani-
12:31 30.11.2011.

Koji \"Hrvatski strucnjak\"??????????? Alo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije