Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mijenja sredinu

Propali pregovori s HSV-om, Duvnjak odlazi u Kiel

'08.02.12, O2 World, Hamburg, GER, HBL,  HSV Hamburg vs Fuechse Berlin, im Bild Domagoj Duvnjak (Hamburg #04) jubelt ueber ein geschossenes Tor// during match at O2 World 2012/02/08,Hamburg Foto © nph
nph / WitkeNordPhoto/PIXSELL
17.06.2013.
u 14:40

- Naravno da bismo htjeli da Duvnjak ostane s nama, ali on je odlučio drugačije

Prema pisanju Hamburger Morgenposta, Domagoj Duvnjak 2014. godine napustit će HSV i otići u Kiel. Našem rukometašu sljedeće ljeto istjeće ugovor s europskim prvakom, ali ga on ne želi produžiti.

- Naravno da bismo htjeli da Duvnjak ostane s nama, ali on je odlučio drugačije. Pokušali smo sve što je bilo moguće, međutim pregovori su propali, rekao je Matthias Rudolph, predsjednik kluba.

Podsjetimo, Duvnjak je ove sezone predvodio HSV do naslova prvaka Europe, a upravo je Kiel osjetio njegovu moć. Naime, u polufinalu Lige prvaka Duvnjak je protiv Kiel postigao 11 golova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije