Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludnica na tribini

Propali košarkaš i deklarirani četnik vodio navijanje Delija u Londonu

Darko Miličić
YouTube
03.11.2017.
u 09:34

Nekadašnji drugi izbor NBA drafta (iza LeBrona Jamesa) koji nikad nije ispunio svoj košarkaški potencijal, veliki je navijač crveno-bijelih.

Crvena zvezda nakon pobjede u Kölnu (1:0) priredila je još jedno iznenađenje u Europskoj ligi. U Londonu se oduprla Arsenalu te se kući vratila s velikim bodom (0:0).

Beogradski klub imao je veliku potporu svojih navijača na Emiratesu, a u jednom trenutku navijanje Delija vodio je i bivši košarkaš –Darko Miličić.

 

Nekadašnji drugi izbor NBA drafta (iza LeBrona Jamesa), koji nikad nije ispunio svoj košarkaški potencijal, veliki je navijač crveno-bijelih, a svojedobno je kazao da bi se skinuo gol da je imao priliku zakucati pred Delijama. Nije mu strano ni koketiranje s četničkim pokretom pa je tako nerijetko iskazivao potporu Vojislavu Šešelju.

 

- Ljudi imaju svoje mišljenje o meni na temelju onoga što pročitaju ili negdje vide. Vide da ja napijam četnika (tako naziva trenutak kad prislanja bocu na tetovaže Nikole Kalabića i Momčila Đujića). Pa što, ja sam četnik i uvijek ću biti četnik. Ljudima treba ispušni ventil. Nekoga kad se napije rakije nitko ne slika i onda je to u redu. A kad sam ja u pitanju kažu, vidi seljaka. Mislim da u duši i jesam seljak - riječi su kontroverznog Miličića, a koje dovoljno govore o njemu.

Komentara 35

Avatar debela koli
debela koli
09:57 03.11.2017.

Proveo nekoliko sezona u NBA. Propali košarkaš?

NM
nemirno more
13:37 03.11.2017.

svako treba prvo pomesti smece ispred svojih vrata

Avatar Mustafa_Fekib
Mustafa_Fekib
10:57 03.11.2017.

Propali, propali ali ima šampionski prsten. Volio bih i ja biti takav propali košarkaš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije