Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kutija šibica

Promotion Play drugi, a Krešimir Čivrag čak osmi put na tronu!

hrvoje štrok
Goran Stanzl/Pixsell
28.12.2012.
u 19:48

– Mi smo svoje finale odigrali u polufinalu i četvrtfinalu, protiv Korkyre (4:2) i Gospića (2:0)

Drugi put u zadnje tri godine, zagrebačka momčad Promotion Play osvojila je kultni malonogometni turnir "Kutija šibica"! U finalu 42. turnira, Promotion je "pregazio" varaždinsku momčad Automobili Lončar Fotex 5:0 (3:0). Posebno su impresivni Zagrepčani bili u prvom dijelu, kad su i ostvarili visoku prednost, koja im je osigurala mirnu igru u nastavku.

U svlačionici Promotion Playa ostale su i dvije pojedinačne nagrade – Hrvoje Štrok proglašen je najboljim igračem, a Igor Baričević najboljim vratarem turnira. No, prvo ime Promotiona svakako je Krešimir Čivrag, koji je ove godine srušio svoj rekord i postao prvi igrač koji u svojoj vitrini ima čak osam pokala pobjednika "Kutije"! Čivrag je igrao u devet finala, samo je jednom bio poražen, a u petak je zabio i drugi gol za svoju momčad...

– Mi smo svoje finale odigrali u polufinalu i četvrtfinalu, protiv Korkyre (4:2) i Gospića (2:0). Ovi varaždinski dečki nisu nam bili ozbiljan suparnik, to sam i najavio, to se i dogodilo – govorio je Čivrag.

Oko 800 gledatelja nerijetko je zapljeskalo dečkima iz Promotiona za iskazano umijeće, posebno u prvom dijelu, kad su osjetno boljom igrom zabili tri gola i odlučili o pobjedniku. Vrijedi svakako naglasiti da je drugi i treći pogodak Promotion zabio koristeći "obvezno gradivo" malog nogometa – dvostruko dodavanje... A četvrti pogodak Promotiona, ujedno i treći Manuela Bisakua, podignuo je na noge pristalice nogometa! Bilo je to pravo remek-djelo, prekrasnim volejem Bisaku je rasparao mrežu Jambresa!

U finalu šestog veteranskog izdanja "Kutije šibica", riječki je Rident svladao TRCZ ZG-ST 5:2 (2:2). Bivši igrač Dinama i Rijeke, Damir Milinović, u finalu je zabio i najljepši gol turnira – izravno je iz kornera pogodio je suprotne rašlje uspavanog vratara Švigira! Naglasimo da su u toj utakmici na parketu, ali na suprotnim stranama, bili i bivši hrvatski reprezentativci, Robert Jarni (TRCZ) i Elvis Brajković (Rident). Zanimljivo, obojica su bili sudionici velike pobjede 2:1 Hrvatske protiv Italije u Palermu 1994. godine...

Sportski dom, dvorana II.

PROMOTION PLAY – AUTOMOBILI LONČAR FOTEX 5:0 (3:0)

PROMOTION PLAY: Baričević, Štrok, Ješe, Gulić, Čuić, Jakirović, Benković, Čivrag, Franja, Purgar, L. Bisaku, M. Bisaku.

AUTOMOBILI LONČAR FOTEX: Jambres, Ister, Herceg, Liber, Mlinarić, Tot, Piskač, Lukavečki, Jagec.

SUCI: Danijel Janošević, Krešimir Lang. GLEDATELJA: 800.

STRIJELCI: 1:0 M. Bisaku (7., Franja), 2:0 Čivrag (17., L. Bisaku), 3:0 M. Bisaku (18., Franja), 4:0 M. Bisaku (37.), 5:0 Štrok (39.)

IGRAČ UTAKMICE: Manuel BISAKU.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije