Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će proći skupine
Povratak na članak

Prognoza MAX!-a: Nakon 10 godina opet Hrvatska?

Španjolska će pokušati iskoristiti domaći parket i osvojiti svoj drugi naslov svjetskog prvaka. Prvi i jedini put slavili su u Tunisu 2005. godine, kad su u finalu pobijedili Hrvatsku.

Komentari 2

VE
veljača
16:05 11.01.2013.

Mnogo sreće rukometašima. Svi smo uz vas!

VL
Avatar bereza
bereza
16:47 11.01.2013.

Vidjet ćemo! Budući mi je hrvatska reprezentacija uvijek draža od svih ostalih, naravno da bih želio da se kući vrate sa zlatnom medaljom. Realno gledano, ako je ekipa prava, utakmice u skupini trebale bi biti šetnja, čak i uz činjenicu da se u skupini s domaćinom. Ali, mi ne znamo koliko ova reprezentacija zapravo može. Možda je Goluža ludi kockar koji će baš na ovom prvenstvu dokazati da zaslužuje titulu najboljeg trenera 2012. Dakle, vidjet ćemo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.