Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CA KNOWLEDGE

Procurilo ukupno bogatstvo Davora Šukera. Zlatna kopačka po godini zarađuje milijun dolara

Varaždin: Predsjednik HNS-a Davor Šuker posjetio NK Varaždin
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
10.05.2023.
u 17:03

Bivši predsjednik HNS-a danas im 55 godina i potpuno je nestao iz fokusa javnosti

Jedan od najpopularnijih hrvatskih nogometaša svih vremena Davor Šuker već duže vremena je izvan fokusa javnosti, općenito slabo vremena provodi u Hrvatskoj. Većinom prema zadnjim informacijama boravi na relaciji London - Sjedinjene Američke Države, a često voli svratiti u elitni Las Vegas, poznat po brojnim kockarnicama te dobrom provodu. 

Poznati portal koji je specijaliziran za procjenu neto vrijednosti javnih osoba, CA Knowledge, 'zavirio' je u novčanik bivše zlatne kopačke s francuskog Mundijala 1998. godine i procijenio da je ukupno težak čak 15 milijuna dolara. Također, napravili su procjenu njegove zarade po godini i tako navode da mu se na bankovni račun slijeva oko milijun dolara godišnje. 

Primjerice, 2018. godine vrijedio je prema njihovim procjenama 10 milijuna dolara, a njegovo bogatstvo se ove godine popelo na 15 milijuna dolara. Trenutno nije poznato čime se točno bavi i sudjeluje li u kakvom biznisu, ali vjerojatno je odgovor potvrdan. 

Podsjetimo, Šuker je karijeru započeo u rodnom Osijeku, nastavio u Dinamo, a kasnije je nastupao za Sevillu, madridski Real, Arsenal, West Ham te Munchen 1860. Jedno vrijeme obnašao je funkciju predsjednika HNS-a, a sjedio je i u Izvršnom odboru Uefe. Kompletnu projekciju Šukerovog novca možete pogledati OVDJE.  

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Svračak
Svračak
19:32 10.05.2023.

Ukrao nije a ostalo nije bitno.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:00 10.05.2023.

Svaka mu čast a sitne zavidne duše koje rade za parizer i mineralnu mu mogu samo zavidjeti.

LE
lector2corrector
18:51 10.05.2023.

Ono kad zaviriš u tuđi Geldbeutel i pri tom zaboraviš Zakon o zaštiti osobnih podataka, dobiješ "spektakularnu" vijest, poput ove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije