Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA OBREGON

O njenoj vezi s Davorom Šukerom pričala je cijela Europa. Danas je zbog prijetnji uzela zaštitare

Poznati na Elle Cancer Ball doga?aju u Madridu
Jesus Briones
03.05.2023.
u 19:12

Zbog unuke Ane Sandre dobila je zastrašujuće poruke i to je otkrila španjolskog javnosti

Poznatza španjolska glumica i TV voditeljica Ana Obregon bila je 90-ih godina prošlog stoljeća djevojka bivšeg predsjednika HNS-a i nekadašnje zlatne kopačke s francuskog Mundijala, Davora Šukera. Njih su dvoje bili zajedno tri godine i to kada je najbolji napadač vatrenih u povijesti bio na vrhuncu slave i tresao protivničke mreže za slavni Real Madrid. Šuker ju je čak zaprosio, ali ona ga je odbila i nije se željela udati za proslavljenog asa.

Ana Obregon je 1992. s Alessandrom Lecquiom dobila sina Alexa, koji je nažalost preminuo od raka 2020. godine. Nedavno je Ana proslavila 68. rođendan, a svjetski mediji raspisali su kako joj je surogat majka u Miamiju rodila kćer. No, voditeljica je odlučila prekinuti medijska nagađanja i objasniti cijelu istinu o malenoj Ani Sandri koja je rođena 20. ožujka nakon što se u Španjolskoj pokrenula velika rasprava kako u 69. godini može postati majka.

Obregon je tada otkrila kako nije riječ o njezinoj kćeri, već joj je to unuka jer se njezin sin Alex dok je još bio živ odlučio na kriopohranu spolnih stanica.

Međutim, u posljednje vrijeme Ana Obregon dobiva 'zastrašujuće poruke i prijetnje' zbog unuke Ane Sandre, kako je sama potvrdila za španjolske medije. Zbog toga je odlučila angažirati tjelohranitelje, a između ostalih čuva ju Delfin Fernandez, koji je jako dobro poznat u Španjolskoj. Među klijentima početkom ovog stoljeća imao je Davida Beckhama dok je igrao za Real, glumca Antonija Banderasa, a već je i prije pazio na sigurnost Ane Obregon.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije