Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA OBREGON

Bivša djevojka Davora Šukera danas je milijunašica. Posjeduje luksuznu vilu i ogromno bogatstvo

Davor Šuker i Ana Obregon na dodjeli nagrade Zlatna lopta France Footballa 1999. godine
Foto: Sinisa Hancic
1/4
19.04.2023.
u 21:50

68-godišnja voditeljica i glumica posjeduje raskošnu nekretninu u elitnoj madridskoj četvrti gdje se nalazi i Luka Modrić

Poznata španjolska glumica i voditeljica Ana Obregon bila je 90-ih godina prošlog stoljeća djevojka bivšeg predsjednika HNS-a te nekadašnje zlatne kopačke Davora Šukera. Njih su dvoje bili zajedno tri godine i to kada je legendarni vatreni bio na vrhuncu slave i tresao suparničke mreže za Real Madrid. On ju je čak zaprosio, no ona ga je odbila i nije se htjela udati za njega. 

Ana Obregon je 1992. godine s Alessandrom Lecquiom dobila sina Alexa, koji je nažalost preminuo od raka 2020. godine. Nedavno je Ana proslavila 68. rođendan, a svjetski mediji raspisali su kako joj je surogat majka u Miamiju rodila kćer. No, španjolska voditeljica je odlučila prekinuti nagađanja i objasniti cijelu istinu o malenoj Ani Sandri koja je na svijet došla 20. ožujka nakon što se u španjolskoj javnosti pokrenula velika rasprava kako u 69. godini može postati majka.

Obregon je sada otkrila kako nije riječ o njezinoj kćeri, već unuci jer se njezin sin Alex dok je još bio živ odlučio na kriopohranu spolnih stanica. Danas su se španjolski mediji razglabali o tome kakvo će bogatstvo od bake naslijediti Ana Sandra, a tvrde da je riječ o brojci od enormnih 30 milijuna eura.

Ana Obregon dio bogatstva može zahvaliti svom ocu i njegovom poslu s nekretninama. Nekadašnja Šukerova djevojka vlasnica je luksuzne vile koja se nalazi na 338 četvornih metara u bogatog sjevernoj madridskoj četvrti La Moraleji.

01.02.1999., Barcelona, Spanjolska - Slavni nogometas hrvatske nogometne reprezentacije i Real Madrida Davor Suker, u drustvu svoje djevojke Ane Obregon, popularne spanjolske glumice i voditeljice, na dodjeli nagrade Zlatna lopta France Footballa. Ballon d'Or je pojedinacna godisnja nogometna nagrada koju dodjeljuje francuski casopis France Football. Zlatnu loptu osvojio je Zinedine Zidane, a broncanu Ronaldo. Sukeru je na svecanosti osim Srebrne lopte dodijeljena i nagrada Zlatna kopacka za najboljeg strijelca Svjetskog nogometnog prvenstva u Francuskoj 1998. te broncani trofej FIFA-e za 3. mjesto u izboru igraca sezone prema glasanju selektora svih svjetskih reprezentacija. Photo: Sinisa Hancic/HISTORY I/C
Foto: Sinisa Hancic; Sinisa Hancic

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nemanadimak
10:39 20.04.2023.

Enormno bogatstvo? Pa sto je danas 30milijuna dolara? Malo bolji stan u Zagrebu ili Splitu. Neozboljno je govoriti kako je to enormno bogatstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije