Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA OBREGON

Bivša djevojka Davora Šukera nije postala majka u 69. godini: 'Ispunila sam želju pokojnog sina'

Poznati na Elle Cancer Ball doga?aju u Madridu
Jesus Briones
05.04.2023.
u 10:47

Alex je 2020. godine preminuo od raka, a Ana Obregon je zapravo ispunila njegovu životnu želju, dobila je unučicu

Kultna španjolska glumica i voditeljica Ana Obregon bila je 90-ih godina prošlog stoljeća djevojka bivše zlatne kopačke iz Francuske 1998. godine te nekadašnjeg predsjednika HNS-a, Davora Šukera. Njih su dvoje bili zajedno tri godine i to kada je najbolji napadač u povijesti vatrenih bio na vrhuncu slave te igrao za slavni Real Madrid. On ju je čak zaprosio, no ona ga je odbila i na kraju se nisu vjenčali, Šuker je ostao vječni neženja. Ana Obregon je 1992. godine s partnerom Alessandrom Lecquiom dobila sina Alexa, koji je preminuo od raka 2020. godine.

Nedavno je Ana proslavila 68. rođendan, a svjetski mediji raspisali su kako joj je surogat majka u SAD-u, točnije Miamiju rodila kćer. No, voditeljica je odlučila prekinuti šutnju i objasniti cijelu istinu o malenoj Ani Sandri koja je rođena 20. ožujka nakon što se u Španjolskoj pokrenula velika rasprava kako se u 69. godini može postati majka.

Obregon je sada otkrila kako nije riječ o njezinoj kćeri, već unuci jer se njezin sin dok je još bio živo odlučio na kriopohranu spolnih stanica.

- Ovo je bila Alexova posljednja žena, da dobije dijete - rekla je popularna voditeljica i tako riješila misteriju koja je opsjedala sve španjolske tabloide. Njezin sin je 2020. kada je preminuo na samrti ima tri želje: stvaranje zaklade protiv raka, objavljivanje knjige koju nikada nije uspio završiti i zasnivanje obitelja.

- Ispunjenje snova mog sina mi je omogućilo da nastavim živjeti svaki dan - istaknula je Ana, pa otkrila kako je delikatan zahtjev sina započela ispunjavati odmah nakon njegove smrti, no surogat majka nije uspjela zatrudniti iz prvog pokušaja.

- Danas kada grlim Anu kao da ljubim svog sina. Ne želim nitko ispituje što sam napravila. Ovo mogu razumjeti samo oni koji su pokopali svoje dijete. Moj sin je želio imati petero djece, pa možda jednog dana dođe i dječak. Kad Ana Sandra poraste, reći ću joj da mu je otac bio heroj i da mora biti ponosna na njega - otkrila je za domaći tabloid Hola.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije