Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK RUSIJE

Procurilo: Putin je želio dovesti Đokovića, ali ovo nije očekivao

Đoković - Nadal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
05.02.2019.
u 11:41

– Novak je igrao na  turniru u Dubaiju i nije mogao doći. Jako je zauzet jer želi postati najbolji igrač svih vremena – rekao je Đokovićev otac Srđan

Predsjednik Rusije Vladimir Putin uoči Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine pozvao je tenisača Novaka Đokovića na hokejašku utakmicu između Rusije i SAD-a. No, dobio je odbijenicu.

Novak je igrao na  turniru u Dubaiju i nije mogao doći. Jako je zauzet jer želi postati najbolji igrač svih vremena – rekao je Đokovićev otac Srđan, prenosi Tennis World USA.

Srđan Đoković kaže da želi posjetiti Rusiju.

– Bio sam samo jednom u Rusiji kada se Davis Cup igrao u Moskvi. Želim opet otići tamo i posjetiti Sankt Peterburg. Tamo imam prijatelja, Genadija Timčenka, počasnog konzula Srbije u Sankt Peterburgu. Spasio mi je život prije šest i pol godina. Imao sam sepsu. Onda me Timčenko poslao privatnim avionom na kliniku u Monacu. Da smo čekali još nekoliko dana, umro bih. Zato svoj život dugujem Genadiju Timčenku. On je veliki čovjek i jako voli Srbiju i Srbe.

Đokovićev otac prisjetio se i NATO-ova bombardiranja Beograda kad je Novaku bilo 12 godina.

– Ti su kriminalci željeli napraviti nered u bolnicama, zgradama, centru grada... Sve se može zaboraviti, ali oni su gađali moju zemlju i moju obitelj. To je toliko nehumano da nemam riječi.

>> Pogledajte prijam tenisača kod predsjednice

Ključne riječi

Komentara 3

NI
nisamguzonjinsin
11:56 05.02.2019.

Gađali su i tvoji moju i to pune 4 godine. I da ni to se ne može zaboraviti, iako ih nažalost ima jako puno u Hrvatskoj koji odavno već jesu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije