Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaraćene frakcije

Procurila snimka! Navijači Dinama divljački se potukli nakon velike pobjede

BBB
Screenshot
05.10.2018.
u 10:55

Osim ako je izrečena zabrana, Bad Blue Boysi Dinamo prate na svim gostovanjima, a Bruxelles nije bio iznimka.

Veličanstvena pobjeda Dinama na gostovanju kod Anderlechta u drugom kolu Europske lige osigurala im je prvo mjesto na ljestvici i produbila nadu da bi ipak mogli prvi put nakon 1970. dočekati proljeće u Europi.

Osim ako je izrečena zabrana, Bad Blue Boysi Dinamo prate na svim gostovanjima, a Bruxelles nije bio iznimka. Oni su nadglasali domaću publiku, a tijekom susreta zapalili su i mnogobrojne baklje, od kojih je jedna završila na terenu. 

Pogledajte video: Bakljada BBB-a na utakmici protiv Anderlechta

 

Sjenu na ovaj fantastičan rezultat baca snimka na kojoj se vidi da je poslije utakmice došlo do velikog obračuna između dvije zaraćene frakcije BBB-a i Fan cluba. 

Pogledajte video: Potukle se dvije zaraćene frakcije BBB-a i Fan cluba

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 26

DA
danijelrukavina4
11:25 05.10.2018.

Bože koji tupsoni. Neki ljudi bi sve dali za zdravlje, a ovi, mladi i zdravi, "obijesni luftbremzeri" svjesno idu riskirati ozljede i kasnije probleme sa zdravljem.

DU
Deleted user
11:46 05.10.2018.

Stoka, marš od Dinama što dalje! Jedva ih se skupi 200 na domaćim utakmicama Dinama i onda se još dijele u nekakve frakcije.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
11:15 05.10.2018.

Zabranite im ulazak u Hrvatsku. Nek si ostanu gore u toj krvavoj Belgiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije