Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO NEODGOVORAN

Procurila snimka divljanja u autu od 170.000 eura: Evo zašto je policija uhitila slavnog borca

Foto: arhiva
1/3
24.03.2022.
u 20:49

U Irskoj je novčana kazna za opasnu vožnju do pet tisuća eura, a može se dobiti i do šest mjeseci zatvora. I to mu nije prvi prometni prekršaj.

Conor McGregor poznat je po kontroverznim izjavama, istupima i ponašanju, no ponovno mu se dogodilo da krši zakon i ugrožava tuđe živote neodgovornim ponašanjem. Zato je priveden i čeka ga žestoka kazna, što ne čudi kad se vidi snimka na kojoj divlja u luksuznom Bentleyju Continentalu GT vrijednom 170.000.

Zvijezda UFC-a nije previše marila za propise ili sigurnost ikoga oko sebe na ulicama Dublina te se po tko zna koji put zbog identičnih prometnih prekršaja našao iza rešetaka. Što je i zaslužio jer se odlučio utrkivati s još dva automobila usred grada. Brzo je pušten, naravno, a vraćen mu je i automobil koji je policija zaplijenila nakon privođenja.

MLB: Minnesota Twins at Chicago Cubs Sep 21, 2021; Chicago, Illinois, USA; MMA fighter Conor McGregor tosses the ball after throwing out a ceremonial first pitch before the game between the Chicago Cubs and the Minnesota Twins at Wrigley Field. Mandatory Credit: Jon Durr-USA TODAY Sports Jon Durr
Foto: Jon Durr/REUTERS

U Irskoj je novčana kazna za opasnu vožnju do pet tisuća eura, a može se dobiti i do šest mjeseci zatvora. I to mu nije prvi prometni prekršaj. Zbog prebrze vožnje 2017. kažnjen je s 400 eura, a kažnjen je i u studenome 2018. kada je morao platiti tisuću eura te mu je vozačka dozvola oduzeta na šest mjeseci.

Moguće da će ovaj put ipak kazna biti takva da će sljedeći put malo razmisliti prije nego stisne gas. Uostalom, pogledajte sami kako je to izgledalo.

 

 

 

Komentara 3

Avatar Mudlin
Mudlin
22:46 24.03.2022.

A kaj očekivati od spodobe koja je dobila tisuće udaraca u glavu?

DA
Daniel05041986
21:31 24.03.2022.

Svaki dan kad šećen skoro me pogaze ako se neumaknem. Tribalo bi i unas takove kazne jer ovako više nemere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije