Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO NOVI UGOVOR

Procurila Kramarićeva nova plaća, ali i loše vijesti vezane za vatrene

Andrej Kramarić u Dubrovniku
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
17.08.2018.
u 21:00

Trener Nagelsmann jako cijeni Kramu, i vidi ga kao glavnog aduta za ovogodišnji nastup Hoffenheima u Ligi prvaka.

Andrej Kramarić produljio je ugovor s Hoffenheimom, novi će mu vrijediti do 2022. godine. Navodno će zarađivati oko 4 milijuna eura po sezoni, što je izuzetno velika plaća, pogotovo za klub u rangu Hoffenheima.

– Hoffenheim je zaslužan za sve dobre stvari koje su mi se dogodile u prethodne dvije godine. U klubu se osjećam sjajno, cijenjen sam na svim razinama i s veseljem iščekujem buduće izazove – poručio je Kramarić, kojeg u klubu jako cijene, jer klub je ljetos za njega tražio odštetu od čak 60 milijuna eura.

Nagelsmann ga jako cijeni

Trener Nagelsmann jako cijeni Kramu, i vidi ga kao glavnog aduta za ovogodišnji nastup Hoffenheima u Ligi prvaka.

No, Kramarić bi zbog ozljede tetive koljena, koju vuče sa SP-a, mogao propustiti neke početne utakmice sezone.

>> Pogledajte i kako je nogometaš sve šokirao: Seksao sam se sa sestrom, tetkom i prijateljem

A propustit će vjerojatno i reprezentativne akcije u rujnu (6. prijateljska protiv Portugala, te 11. rujna utakmice Lige nacija u Španjolskoj).

No, najbitnije je da Andrej zaliječi ozljedu, a onda će nas još dugo uveseljavati u kockastom dresu.

Ronaldo je bitan

Nakon što su se Otočani i Francuzi već dobro zagrijali, konačno počinju Primera, ali i Serija A. Modrić, Kalinić, Mandžukić, Perišić i svi ostali naši igrači zaigrat će svoja prvenstva.

Novu talijansku nogometnu sezonu tako će otvoriti Chievo i Juventus, a nakon njih odigrat će i Lazio protiv Napolija (20 sati). Tragedija u Genovi i rušenje mosta odgodili su dvije utakmice klubova iz toga grada (Milan – Genoa, Sampdoria – Fiorentina), ali Juventus zato s nestrpljenjem iščekuje svoju utakmicu, u subotu od 18 sati protiv Chieva. Trener Massimiliano Allegri najavio je:

– Cristiano Ronaldo važan je pokretač suigračima. Juventus je tehnički najbolji i pojačali smo se, ali sve to moramo dokazati na terenu. Ne smijemo spavati na lovorikama i misliti da će pobjede doći same od sebe samo zato što imamo Cristiana – rekao je Allegri pa dodao:

Mandžukić i Matuidi već su u dobrom stanju iako su otišli do kraja na SP-u i posljednji nam se priključili – zaključio je.

Osim u Italiji, bit će zanimljivo i u španjolskoj Primeri, koja je startala danas..

Naslov prvaka brani Barcelona, koja je ligu osvajala u sedam od posljednjih deset sezona, a Katalonci su i ove sezone prvi favoriti.

No Bale u glavnoj ulozi te Benzema i Luka Modrić (ako ostane) pokušat će se vratiti nakon poraza od Atletica u europskom Superkupu i napasti titulu prvaka. Čelnici La Lige odlučili su od ove sezone uvesti VAR tehnologiju. 

Komentara 14

DU
Deleted user
22:09 17.08.2018.

Baš me briga koliko Kramarić zarađuje. Ali bi me zani8malo koliko zarađuju niskopodni "novinari" športske redakcije Večernjeg lista za gluposti kojima teroriziraju čitateljstvo.

ZI
ziko555
08:10 18.08.2018.

Dobro je prosao na svjetskom jer je dugo bio na meti Dalica da ga potjera. On je pravio vise problema nego Kalinic. Izjavama nakon svake utakmice kako mu nije jasno zasto ne igra.... Pa sebicnoscu na terenu. Nitko u svlacionici ga ne moze smislit a tako je bilo i dok je igro u Dinamu. Kad se samo sjetim kod 2 : 1 protiv engleza u 117.min puca iz mrtvog kuta sa stoperom na ledjima a Perisic sam ko duh. Ali ne! Krama mora rijesit utakmicu. Kasnije smo strahovali jos 10tak min. uhhhh svoju on j.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:58 17.08.2018.

Dobra cura, ustvari sve su dobre nakon što sam pogledao selfi Jelene Đoković jaooooooooo sad znam zašto mu ne ide !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije