Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVKO VINČIĆ

Priveli su ga na zabavi punoj starleti, kokaina i oružja, a sada dijeli pravdu Hrvatskoj

Tijana Maksimović i Slavko Vinčić
Foto: PA/Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/6
11.11.2020.
u 13:09

- Slučajno sam se našao na tom ranču. Imam svoju tvrtku i bio sam u Bosni i Hercegovini na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to se pokazalo kao moja najveća greška - kazao je kasnije Vinčić

Večerašnju utakmicu u Istanbulu, u kojoj će u prijateljskom ogledu snage odmjeriti Turska i Hrvatska, vodit će Slovenac Slavko Vinčić.

A on nije nepoznato ime u ovdašnjim medijima, dapače, još u svibnju ove godine se o njemu naveliko pisalo jer je uhićen u Bijeljeni u sklopu policijske akcije u kojoj se sumnjalo na organiziranu prostituciju.

U središtu te akcije bila je srpska starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, koja je navodno sve i organizirala. Na kraju je uhićeno 26 muškaraca, a Vinčić je priveden kao jedan od gostiju na zabavi.

Pritom je zaplijenjeno deset pištolja, 14 paketića kokaina i tri pancirke.

Vinčić je kasnije izjavio da je na zabavu stigao na poziv prijatelja nakon poslovnoga sastanka, te da je ubrzo uvidio da je počinio veliku grešku. U njegovu je obranu stao i Vlado Šajn, čelnik slovenskih sudaca, koji je za tamošnje medije kazao da se Vinčić samo našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.

- Slučajno sam se našao na tom ranču. Imam svoju tvrtku i bio sam na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to se pokazalo kao moja najveća greška. 

Sjedio sam za stolom s društvom, odjednom je došla policija i dogodilo se što se dogodilo. Nemam nikakve veze sa skupinom koja je uhićena i privedena, a tako ni moji poslovni partneri.

Cijeli događaj prikazan je previše dramatično. Mi nismo imali ništa s tim. Nije bilo orgija, nisam vidio nikakvo oružje. Sjedili smo kao društvo kad je policija, oko osam navečer, uletjela - rekao je kasnije za slovenske medije.

UEFA mu također zbog toga nije pravila probleme, već u rujnu je ravnao dvobojem između Škota i izraelaca, a nedavno i utakmicom Lige prvaka u kojoj su se sastali Manchester United i Leipzig.

Tijana Maksimović negirala je krivicu na Sudu BiH tijekom razmatranja prijedloga o pritvoru i odbacila optužbe za prostituciju. Nedavno je i bijesno napustila jednu emisiju kada je bivši nogometni trener Milan Živadinović spomenuo prostituke i starlete u njezinu prisustvu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

KG
KG002
13:16 11.11.2020.

Poslovni sastanak, slučajno se našao tamo... to možda može svojoj ženi prodat.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
18:01 11.11.2020.

Sudac ima pišu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije