Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vejić, Buljat i Barišić na posudbi u trećeligašu
Povratak na članak

Primorac će imati treću najskuplju momčad u Hrvatskoj!

Kažnjenička bojna sve je manja, izgleda da će u njoj na kraju priče ostati samo Ljubo Milićević.

Komentari 3

Avatar usainbolt
usainbolt
10:18 12.02.2012.

hahahaha sjećam se miličević veliko pojačanje čak je bio na nekim tekmama i kapetan,sad ga tako jako zajebavaju,došao iz australija da ga tu neki kreteni kažnjavaju

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:33 12.02.2012.

da ne znamo o kakvom je klubu riječ, mislili bi da je hajduk polufinalist lige prvaka! haha, a s kolko desetaka bodova misle završiti ligu iza dinama?

VL
IB
Ibra22
16:33 12.02.2012.

Haha ovaj Hajduk je smiješan klub! Vejića će plaćat 200 000 € igrao on u hajduku ili u 3 ligi Pa zar onda nije bolje da igra u Hajduku? jer boljeg stopera od njega nemaju... Sprdnja od kluba

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.