Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vejić, Buljat i Barišić na posudbi u trećeligašu

Primorac će imati treću najskuplju momčad u Hrvatskoj!

'02.04.2011., Split - 1.HNL, 23. kolo, Hajduk Split - HNK Rijeka. Hrvoje Vejic.  Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
12.02.2012.
u 08:16

Kažnjenička bojna sve je manja, izgleda da će u njoj na kraju priče ostati samo Ljubo Milićević.

Opet snijeg u Poljudu, ovaj put nije bilo akcije čišćenja. Kad se odgodila utakmica sa Šahtarom onda ni čišćenje više nije prioritet.

Prva momčad odradila je trening u dvorani i teretani, Balakov je vremenu prilagodio način treninga, a kada od ponedjeljak djeca krenu u škole i Hajduk će se valjda vratiti normalnom ritmu vježbanja.

A ona kažnjenička bojna sve je manja, izgleda da će u njoj na kraju priče ostati samo Ljubo Milićević. Naime, Marijan Buljat, Hrvoje Vejić i Josip Barišić izgleda da će na posudbu u Primorac iz Stobreča, koji je pod paskom Hajduka i silno želi iz treće u drugu ligu. Primanja će trojcu ostaju ista pa će biti najplaćeniji igrači lige, nikada u povijesti netko u trećoj hrvatskoj ligi nije igrao za 200 tisuća eura godišnje!

>>Kako je to Hajduk uspio "nagovoriti" svoje igrače da odu u trećeligaša, pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 3

Avatar usainbolt
usainbolt
10:18 12.02.2012.

hahahaha sjećam se miličević veliko pojačanje čak je bio na nekim tekmama i kapetan,sad ga tako jako zajebavaju,došao iz australija da ga tu neki kreteni kažnjavaju

Avatar nekakav
nekakav
13:33 12.02.2012.

da ne znamo o kakvom je klubu riječ, mislili bi da je hajduk polufinalist lige prvaka! haha, a s kolko desetaka bodova misle završiti ligu iza dinama?

IB
Ibra22
16:33 12.02.2012.

Haha ovaj Hajduk je smiješan klub! Vejića će plaćat 200 000 € igrao on u hajduku ili u 3 ligi Pa zar onda nije bolje da igra u Hajduku? jer boljeg stopera od njega nemaju... Sprdnja od kluba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije